Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Magnetická resonance

Mozek a nervy Helena . 11.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý večer,prosím Vás,již jsem se Vás ptala ohledně zapomenuté naušnice v uchu při MR mozku a krční páteře, ještě by mně zajímalo, jestli mohou být výsledky zkreslené díky zapomenuté naušnici v uchu?Výsledky se dozvím až za 20dní. Děkuji H.

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, myslím si, že zkreslené nebudou. naušnice není silně magnetický kov. M. Hlavačková

Související dotazy

Magnetická resonance
Dobrý den, jsem po operaci skoliozy páteře. Mám...
Magnetická resonance
Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, dnes...
Magneticka resonance
Dobry den,zajimalo by mne zda lze uhradit si resonanci...
Magnetická rezonance
Dobrý den, mohu se zeptat, co je to za vyšetření magnetická...
Magneticka resonance kolene
Ziji v Italii 3 mesice, jsem momentalne bez zdravotniho...
Magnetická rezonance po TEP
Magneticka rezonance po TEP kolene Dobrý den, prosím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Magnesium a Vitamín D

Dobrý den, od listopadu jsem se léčil s nedostatkem vitamínu D. V únoru polovině...

Magnesium a zvýšená teplota

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání magnesia. Magnesium mi bylo doporučeno...

Magnesium B-komplex

Dobry den, snazime se s manzelem o miminko, nicmene z duvodu castych migren...

Magnesium v těhotenství

Krásný den, chtěla bych vědět zda užívání magnesia v těhotenstí je nějak omezeno.Nemohu...

Magnet

Dobry den, chci se zeptat, jestli nekde v ČR lze udelat magnetickou rezonanci,...

Magnet

Dobrý den, mám malý dotaz četla jsem že kojenci nesmí sníst magnet?Z jakého...

Magnet. rezonance páteře

Dobrý den.Třetím rokem mi bolí krční páteř a bolest se přesouvá do levé ruky...

Magnet.resonance L páteře

Prosím o vysvětlení výsledku MR L páteře-osteochondroza L2/3.L3/4,L5/S1-kolem...

Magnet.rezon.kolene

Zdravim vas prosim vas potreboval bych vas preklad z danne zpravy z mag.rezonance...

Magneticá rezonance

Dobrý den, jdu na vyšetření hlavy, musím mít zavřené oči?

Magnetická resonance

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, dnes jsem byla na magnetické resonanci...

Magnetická resonance

Dobrý den, jsem po operaci skoliozy páteře. Mám v páteři dlouhé titanové...

Magneticka resonance

Dobry den,zajimalo by mne zda lze uhradit si resonanci jako samoplatce a kolik...

Magneticka resonance a otehotneni

Dobrý den, absolvovala jsem magnetickou resonanci s kontrastní látkou. Anestezioložka...

Magneticka resonance kolene

Dekuji vam za rychlou odpoved, jeste se chci ujistit, zda doporuceni od Italskeho...

Magneticka resonance kolene

Ziji v Italii 3 mesice, jsem momentalne bez zdravotniho pojisteni, byla jsem...

Magnetická rezonamce mozku

Dobrý den paní doktorko!Prosím o vysvětlení nálezu z MR mozku. " Supratentoriálně...

Magnetická rezonance

Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda existuje někde v naší republice MR, která...

Magnetická rezonance

Dobry den, prosim o odpoved. Absolvovala jsem magnetickou rezonanci v zacatku...

Magnetická rezonance

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli může magnetická rezonance určit rakovinu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×