Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mám o sebe strach

Gynekologie Hana . 3.6.2013 redakce uLékaře

Bolest při sexu byla až když jsem začala brát HA. Prva jsem brala Lindynette, ale změnila jsem ji kvůli depresivním náladám a to byla jen ztráta chuti na sex a občas to bolelo. Potom jsem brala Triqilar a s ním to bylo fajn, nálada se mi vrátila, ale zanedlouho sex nepřipadal v úvahu. Bolí to i při vstupu a když partner vnikne hlouběji, je to víc než nepříjemné a pak to začne pálit. Měla jsem už dva gynekology a oba se mi zdají strašně neprofesionální, i když vím, já to soudit nemůžu, ale jako pacientovi se mi jejich laxní přístup nelíbí! První gynekolog mě na "to" léčil různými čípky a mastmi proti kvasinkám, nebylo to lepší. Přešla jsem k druhému a ten mi řekl, že neví, co to je a že si NA BOLEST PŘI SEXU BUDU MUSET ZVYKNOUT, což mě nevýslovně rozhodilo a vyděsilo, protože kdo to může vůbec říct? Ještě mi říkal, že tam mám nějaký bebino (vzteky jsem zapoměla kde, ale myslím, že je to nějaký zánět) a ještě řekl, že je to normální a ani mi na to nedal žádný lék, nic. Mám pocit, že právě to způsobuje to bolest, když je ve mně partner hluboko. Asi změním gynekologa potřetí a uvidím, jestli v mém okolí není aspoň jeden věrohodný a schopný lékař, teda pokud do té doby nezemřu na něco, co se dá léčit. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud nejste se svým gynekologem spokojená, máte právo hledat si jiného. Bolest může mít mnoho příčin, bez vyšetření mohu těžko soudit, o kterou příčinu se jedná. Téměř jistě se však nejedná o smrtelnou chorobu. Možná byste potřebovala pomoc psychoterapeuta, sexuologa. Také je dobré vyzkoušet jinou sexuální polohu a použít lubrikační gel. Důležitá je také předehra a žádný spěch. Případný zjištěný zánět nebo jiné "bebino" je pak nutno přeléčit.

Související dotazy

Strach o sebe
dobrý den paní doktorko,chtěla bych se zeptat jak mám...
Mám strach
Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz , začnu od začátku...
Mám strach ze schizofrenie
Dobrý večer, je mi 17 let. od svých 15let beru prášky...
Dobrý den. Mám strach z v...
Dobrý den. Mám strach z výšek a chci se zeptat, jesti...
Strach
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak se mám zbavit...
Mám strach z rakoviny varlat :(
Dobrý den, je mi 14 let a mám velký strach z rakoviny...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mám nějaký pupínky okolo přirození

Dobrý den, můžete mi poradit? mám okolo přirození nějaký pupínky když se oholím,...

Mám nejspíš vaginálni mykozu


Mám nejspíše natrženou uzdičku u penisu

Dobrý den, mám nejspíše natrženou uzdičku u penisu, sex provozovat můžu, ale...

Mam nemam zajít na kožní oddělení

Dobrý vecer mela bych navštívit kožní oddělení na kůži jse mi udělala piha kterou...

Mam nemoc myasthenia grav...

mam nemoc myasthenia gravis,a chci se zeptat jastli mi muzu uškodit tablety...

Mám neobvykle nafouklé břicho

Dobrý den, před časem si mamka všimla, že mám neobvykle nafouklé břicho. Myslela...

Mám neustale bouly

Dobry den..pred zhruba pul rokem mi trhali obe osmicky dole..na levo dole probehlo...

Mám neustále rýmu a bolest v krku

Dobrý den. Mám neustále rýmu a bolest v krku..Doktorka mě předepsala Xados,nesedí...

Mám neustály pocit, že mám oteklá kolena a vnitřní část stehen.

po operaci břišní aorty a následní operaci cév v třísle,mám neustály pocit ,že...

Mám nízké "libido", dá se s tím něco dělat?

Dobrý den, už několik let řeším problém s nízkým libidem. Jinak řečeno - sex...

Mám obavy z těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Pravidelně beru antikoncepci, neuběhlo ani...

Mám obavy z těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Pravidelně beru antikoncepci, neuběhlo ani...

Mám občasné bolesti břicha a hlavy nebo průjem

1-3x za týden mám bolesti břicha, někdy k tomu i průjem a bolest hlavy. Když...

Mam OCD??

Dobrý den, zřejmě trpím OCD, cca 7 let, s tím že mam horsi a lepsi stavy, a...

Mám ochrnuté tři prsty na pravé ruce

Dobrý den, od srpna minulého roku mám ochrnuté tři prsty na pravé ruce, sevřu...

Mám opakovaně bakterie v moči

Mám opakovaně bakterie v moči a lékař to řešil antb. ale do půl roku po vyšetření...

Mám opakované bolesti v krk

Chci se zeptat mám opakované bolesti v krku -asi chronický zánět mandlí,při...

Mám opožděnou menstruaci

Dobrý den, v prosinci jsme se dali dohromady s přítelem a začali jsme spolu...

Mam opuchnuty penis

Vsimol som si ze mam opuchnuty penis taky s vyrazkami zvraskaveny v lekarni...

Mám osteopenii a osteoporozu

Dobrý den, po zlomenině vřetenní kosti mám Sudeck na zápěstí a prstech se všemi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×