Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Melanom

Květa . 15.11.2013

Dobrý den,moc prosím o odpověd na muj dotaz.Před 16lety jsem měla melanom na ruce byl odstraněn chirurgicky,docházím na pravidelné roční kontroly vše je v pořádku.Byla jsem na kontrole a příští kontrola bude už za rok a půl.Ted jsem podstoupila 5 magnetoterapii bederní páteře a mám velký strach aby se rakovina kůže neobnovila.Jsem z toho psychicky na dně z obavy,že by se to mohlo vrátit.Je velké riziko i po těch 16 letech po odstranění?Předem děkuji za odpověd hezký den K.E.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, takto dlouho po odstranění primárního melanomu je riziko minimální.

Související dotazy

Melanom?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se může jednat...
Melanom
Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom...
Melanom
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně manžela.V roce 2012...
Piha verzus melanom
Dobrý den, cca před 4 lety se mi udělala piha a zdá...
Maligní melanom
Dobry den, moji mamince (43) rekli, ze při vyriznuti...
Névy, melanom
Dobrý den, můžete mi prosím přeložit nález z histologie...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mela jsem nechráněny sex

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Mela jsem nechraneny sex 10.kvetna. po dvouch...

Měla jsem s přítelem sex

Dobrý den, chtěla bych vědět, když jsem spala se svým přítelem, nebylo to určitě...

Měla jsem s přítelem sex

Dobrý den, chtěla bych vědět, když jsem spala se svým přítelem, nebylo to určitě...

Měla jsem takový menší kolaps

Je mi 19 a včera jsem měla takový menší kolaps. Celý den jsem nic moc nejedla,...

Měla jsem žlutou řídkou stolici

Dobrý den. Rada bych se optala . Dne 20.3.2017 mi byla provedena chromo LPSK...

Melancholie

Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat, zda je normální, když má člověk vztah...

Melanin

Dobrý den, na internetu jsem četla že se dá zvýšit melanin pomoci hydrochinon,...

Melanocytární névus

Dobrý den. Na těle mám hodně znamének. Při preventivním vyšetření digitálním...

Melanocytový névus

Dobrý den, nevím zda svůj dotaz směřuji správně k Vám. Týká se mého 5 měsíčního...

Melanocytový névus

Za mesic jdu ke kozni vyriznout tento vyrustek. Mam ho uz asi 3-4 roky, ale...

Melanom

Dobrý den,měla bych dotaz ohledně manžela.V roce 2012 mu byl zjištěn maligní...

Melanom

Dobrý den, prosím o vysvětlení - proč mají melanomy na dolních končetinách lepší...

Melanom

Uprostred znamenka se mi udelal bily flek. Pred mesicem bylo znamenko jeste...

Melanom

Dobry den , udelal se mi melanom na levem lytku .. Jdu na vyriznuti pristi tyden...

Melanom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohou vzniknout melanomy párově. Aniž...

Melanom

Dobrý den, mám podezřelé znamínko. Zčernalo přibližně před půl rokem, ale k...

Melanom

Dobrý den, byl mi odstraněn SSM melanom, 1,3mm breslow, III clark. Bez ulcerace,...

Melanom

Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom z trupu,který se ukázal...

Melanom

Dobrý den, Mám takový dotaz.. Už tak 1 rok mám takové "větší pihy" na noze...

Melanom

Dobrý den , prosím mohli by jste mi vysvětlit tuto zprávu. Tři roky pozoruje...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět varlat

Dobrý den, byla jsem u léčitele se sebou a přeze mne mi řekl, že má manžel zánět...

Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Fibroadenomy v prsou při užívání HA

Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom velikosti 20mmx15mm...

Dvě zásadní rady, jak si pochutnat na „střevní“ dietě

S diagnózou některého z nespecifických střevních zánětů přichází pro pacienta...

Oční sliznice při alergii

Dobrý den, mám problém s oční a nosní sliznicí způsobený asi alergii. Oči...

MUDr. Eliška Čermáková

Soukromá praktická lékařka

Syfilis latens

Dobrý den, byl u mně prokázán syfilis latens. Paní doktorka mi tvrdila ze jsem...

Prasklá žíla na ruce po infuzní léčbě


Tetanová injekce

Dobrý den, jsem r.1954, injekci proti tetanu jsem měla před 17 lety, bojím se...

Křeče v lýtkách

Dobrý den, poslední dobou mne trápí křeče v lýtkách, které se dostaví většinou...

Bolest v konecniku behem noci

Dobry den, obcas se mi stava, ze me v noci probudi bolest v konecniku. Vypada...

Gainer (negatívne účinky) - vlasy

Dobrý deň, Písal som pred nejakou dobou na aminokyseliny a zabudol som vložiť...

MUDr. Jiří Tabášek

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Petra Kudrnová

Ordinace stomatologa

Nespecifické změny mozku na EEG

Dobrý den mám dotaz.EEG zjistilo nespecifické změny na mozku dostala jsem orfiril...

MUDr. Josef Pešl

Praktický zubní lékař

Jak nejlépe připravit organismus na umělé oplodnění

Rozhodnutí vyhledat pomoc kliniky asistované reprodukce je velkým krokem v životě...

MUDr. Jan Lukeš

Ordinace praktického lékaře

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×