Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Menzes, tehotenstvo

Endokrinologie Monika 14.11.2011

Dobrý den
dakujem za odpoved
taketo som mala vysledky v marci tohoto roka.S -ESTRA Estradiol 53.83
Fáza: pmol/l
folikul. 46 - 607
ovulácia 315 - 1828
luteálna 161 - 774
postmen. 18 - 201
S -FSH Folikulot 4.55
Fáza: IU/l
folikul. 3.5 - 12.5
ovulácia 4.7 - 21.5
luteálna 1.7 - 7.7
postmen. 26.0 -135.0
S -LH Lutropin 0.553
Fáza: IU/l
folikul. 2.4 - 12.6
ovulácia 14.0 - 95.6
luteálna 1.0 - 11.4
postmen. 7.7 - 58.5
S -PRL Prolaktin 20.18 6.0-30.0
S -PROG Progester 2.25
Fáza: nmol/l
folikul. 0.6 - 4.7
ovulácia 2.4 - 9.4
luteálna 5.3 - 86.0
postmen. 0.3 - 2.5
S -TESTO Testoster 1.43 0.20-1.80
S -TSH TSH - Tyr 5.423 > 0.50-5.00
S -FT3 T3 voľný 4.33 3.5-6.5
S -FT4 T4 voľný 11.91
ženy: 12.0 - 22
gravidné:
1.trimester 11.0 - 24
2.trimester 8.2 - 25
3.trimester 8.2 - 25
S -CORTI Kortizol 845.0
predpoludním 7-10 hod:
171 - 540 nmol/l
popoludní 16-20 hod:
64 - 340 nmol/l
S -DHEAS DHEAS - D 7.55 2.7-9.2
---------------------------------------koniec----

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
podle výsledků máte lehce sníženou funkci štítné žlázy a také zvýšenou hladinu kortizolu, hormonu nadledvin. Obě poruchy by se měli podrobněji vyšetřit nebot obě dvě tyto hormonální poruchy mohou způsobovat poruchy menstruačního cyklus. Hezký den

Související dotazy

Nepravidelnost menzes
Dobrý den. Můj dotaz patří do oboru gynekologie. Je...
Nepravidlená menzes
Dobry den, V 16.rokoch som zacala uzivat antikoncepciu...
Bolest při menzes
Dobrý den, již téměř rok mě trápí bolest levé nohy...
Menzes po porodu
dobrý den synovy je 7 měsíců a 28.12 jsem to měla menstruaci...
Zpožděná menzes
Omlouvám se,že zase ruším.U gynekologa jsem ještě nikdy...
Nepravidelné menzes
Dobrý den, dnes (18.6.) je to 37 dní co mám zpožděný...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Menzes

mam 43let a posledni 2mesice mam misto menzesu jen 2 denni špineni nic me neboli...

Menzes a antikoncepce

Už jste mi na můj dotaz odpověděl, ale je mi 16 a začala jsem poprvé brát antikoncepci....

Menzes mešká

Dobrý deň , mam 16 rokov a menzes mi mešká uz 15 deň.V minulosti sa mi uz stalo...

Menzes nikde

Dobrý den psala jsem již dvakrát měla jsem pohlavní styk 13.9. V říjnu se menzes...

Menzes o 5 dní dříve

Dobrý den. Dnes jsem dostala menstruaci po 24 dnech....Většinou to mívám pravidelně,...

Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ

Dobrý den paní doktorko, 17.8. jsem podstoupila kyretáž kvůli zamlklému potratu,...

Menzes po porodu

dobrý den synovy je 7 měsíců a 28.12 jsem to měla menstruaci a a 9.1 jsem to...

Menzes po vysazení HA

Zdravim po 6 letech jsem prestala brat ha.Ted mam jiz druhe mesicky,ktere se...

Menzes přes antikoncepci již 4 týdny

Dobré dopoledne, HA jsme začala po dvou leté pauze opět brát letos v lednu,...

Menzes, tehotenstvo

Dobrý den chcela by som Vas poprosit o radu. Uz rok a pol nemam menzes. Prednedavnom...

Mepravidelná menstruace

Děvče 22 let má téměř vždy opožděnou menstruaci o více než 10, někdy i 20 dnů....

Meralgia paraesthetica

Delší dobu mě obtěžuje silná až bolestivá palčivost kůže na vnější straně levého...

Meralgia paraesthetica

Asi 2 týdny mě trápí pálení ve stehně. Pálí mě v levém stehně, ve vnitřní až...

Meralgia paraesthetica

Asi rok me pali v levem stehne. Pruh asi 10cm pruh. Pali to,pak mam pocit ze...

Meralgia paresthetica

Dobrý den, mám tuto poruchu asi8 let, ale nyní se prudce zhoršila, předtím jen...

Meralgia paresthetica?

Dobry denden, mam dotaz ohledne problemu s nohou. Popis: pri jakemkoliv dotyku...

Mercilon

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Mercilon a měla bych brát měsíc i Tardyferon...

Mercilon

Dobrý den, letos mi bude 22 let a chtěla bych se zeptat, jestli je HA Mercilon...

Mercilon

Dobrý den chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci mercilon a 2 jsem si zapoměla...

Mercilon

Dobry den,chtela bych se zeptat,lekar mi predepsal novou HA Mercilon..mam ted...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Těhotenství

Dobrý den, minulý měsíc jsem byla na vyvolání MS. Zároveň mi byl zjištěn PCOS....

Nevim jestli jsem gay

Co vás trápí, jak dlouho problém trvá, berete nějaké léky, proběhlo již nějaké...

Pobolívá mě v krku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte co by mi mohlo být. Už tak měsíc...

Nepravidelná menstruace

Dobrý den , posledních pár měsíců nemám pravidelnou menstruaci a dostávám ji...

Virosa nebo duševní porucha ??

Dobrý den , koncem minulého roku se u mě projevily symptomy chřipky které trvaly...

Svrab?

Dobrý den, chci se zeptat co by to mohlo být ve škole byl svrab myslíte že by...

Haglundova exostóza

Dobrý den, již přes 1 rok mě trápí tzv. Haglundova pata. Vzhledem k tomu, že...

Noční bolesti břicha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jdu spát, tak mě břicho nebolí, pak se...

Panenská blána

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli k protržení panenské blány musí zakonitě...

Herpes na zádech

Dobrý den asi před třemi dny se mi udělaly svědivě pupínky na zádech(viz foto)...

Miom na děloze

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.moji mamince našel pan doktor miom.Miom je prej...

Ucpaná jedna nosní dírka

Dobrý den! Chci se zeptat ohledně orl problematiky. Zhruba od ledna tohoto roku...

Špatné dýchání, třes těla, špatně od žaludku

Dobrý den mám takový dotaz mám 17 let a včera sem i stala taková věc zniceho...

Beta hemolytický streptokok

Dobrý den, Už od minulého roku chodím na opakované výtery z krku. Vždycky je...

Vodnaté puchýřky na noze

Vodnaté puchýřky na plosce nohy Na plosce nohy se mě pravidelně jedno za...

Svědění předkožky a bolest v krku

Dobry den,potreboval bych poradit. Uz tri tydny, den po pohlavnim styku, meli...

Únava

Dobrý den, mám dlouhodobé pocity nevolnosti, někdy nechutenství, často pociťuji...

Stužkovitá stolice

Dobrý den, 27.3.2020 jsem psal dotaz : "koncem ledna jsem začal mít problémy...

Mravenčení ruky, porucha řeči

Dobrý den, před 4 lety mi odumřela pravá ruka, pravá polovina obličeje a měla...

Ovulace a preejakulát

Dobrý den, v době asi ovulace (soudě podle hlenu a BT) jsem měla s přítelem...

Reklama