Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mercilon

Barbora . 27.3.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, letos mi bude 22 let a chtěla bych se zeptat, jestli je HA Mercilon nízkohormonální. A jestli je pro mě bezpečnější než vysokohormonální HA (např. při vzniku trombózy apod.). Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ano je to antikoncepce s nízkými dávkami hormonů a spolehlivá. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, před 3 měsící jsem přestala brát Mercilon...
Bílý hustý zapáchající výtok
Dobrý den. Je mi 19 a 3 roky užívám antikoncepci Mercilon....
Vysazení antikoncepce
Dobrý den,je mi 42 let,jsem kuracka a chtěla bych po...
Vynechání HAC
Dobrý den, mám dotaz. Beru HA Mercilon, nyní jsem kvůli...
HAK a epilepsie
Zdravím. 3.3 jsem dostala poslední menstruaci a začla...
Pauza v užívání HAK
Dobry den mam dotaz. Beru antikoncepci mercilon minuli...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Menzes po vysazení HA

Zdravim po 6 letech jsem prestala brat ha.Ted mam jiz druhe mesicky,ktere se...

Menzes přes antikoncepci již 4 týdny

Dobré dopoledne, HA jsme začala po dvou leté pauze opět brát letos v lednu,...

Menzes, tehotenstvo

Dobrý den dakujem za odpoved taketo som mala vysledky v marci tohoto roka.S...

Menzes, tehotenstvo

Dobrý den chcela by som Vas poprosit o radu. Uz rok a pol nemam menzes. Prednedavnom...

Mepravidelná menstruace

Děvče 22 let má téměř vždy opožděnou menstruaci o více než 10, někdy i 20 dnů....

Meralgia paraesthetica

Asi rok me pali v levem stehne. Pruh asi 10cm pruh. Pali to,pak mam pocit ze...

Meralgia paraesthetica

Asi 2 týdny mě trápí pálení ve stehně. Pálí mě v levém stehně, ve vnitřní až...

Meralgia paraesthetica

Delší dobu mě obtěžuje silná až bolestivá palčivost kůže na vnější straně levého...

Meralgia paresthetica

Dobrý den, mám tuto poruchu asi8 let, ale nyní se prudce zhoršila, předtím jen...

Meralgia paresthetica?

Dobry denden, mam dotaz ohledne problemu s nohou. Popis: pri jakemkoliv dotyku...

Mercilon

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Mercilon a měla bych brát měsíc i Tardyferon...

Mercilon

Dobrý den chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci mercilon a 2 jsem si zapoměla...

Mercilon

Dobry den,chtela bych se zeptat,lekar mi predepsal novou HA Mercilon..mam ted...

Mercilon

Dobrý den, mám na Vás dotaz, zda HA Mercilon je jednosložková antikoncepce?...

MERCILON

Hned ze začátku se vám chci hrozně omluvit za pokládání téměř stejného dotazu....

MERCILON

Hned ze začátku se vám chci hrozně omluvit za pokládání téměř stejného dotazu....

Mercilon

Dobrý den, trápí mě že když beru všechny tři plata HA tak ke konci 3.týdne...

Mercilon

Dobrý den. Dnes mi byl nasazen mercilon ke kterému beru i lék na epilepsii Sabril....

Mercilon a antibiotika

Dobrý den. Mohla bych se zaptat zda antibiotika Sumamed mohou ovlivňovat účinek...

Mercilon a jeho uzivani

Mam takovy dotaz ohledne uzivani mercilonu.Sem 9 tydnu po porodu , a menstruace...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×