Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mikrovlnná trouba v těhotenství

Gynekologie Eva 19.5.2014

Dobrý den,

jsem v 26. týdnu těhotenství. Chtěla bych se zeptat, jestli může nějak poškodit miminko záření z mikrovlnné trouby. V práci jsem omylem otevřela dvířka mikrovlnné trouby ještě za chodu a ta se z nějakého důvodu nevypla a nyní mám strach, že záření mohlo mít nějaký negativní vliv na miminko.Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Milá Evčo, záření z mikrovlnky, či televize, či jiného přístroje se bát nemusíte. K miminku se vlny záření nemají šanci dostat. Užívejte si krásné období těhotenství.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mikroskopická hematurie

Dobry den chci se zeptat byl jsem kvuli nahodně zjištěne mikroskopicke hematurii...

Mikroskopická hematurie

Dobrý den, 10ti letému synovi byla po faryngitidě a následné léčbě Duomoxem,...

Mikroskopická hematurie

Dobrý den, děkuji MUDr. Šimůnkové za rychlou odpověď, přesto budu pokračovat...

Mikroskopická hematurie

Dobrý den, je mi 18. Jsem sledována skrze mikroskopickou hematurii a hypertenzi....

Mikroskopická hematurie, mikrocytóza erytrocytů, obavy z rakoviny střeva

Dobry den, OA: mikroskopicke glomerularni hematurie, pos. ery 60%, imunologie...

Mikroskopická hematurie, PGT, bolest v boku..možné onemocnění ledvin?

Dobrý den pane doktore, na jaké onemocnění ledvin by se dalo případně usuzovat...

Mikroskopická hematurie, zvýšený ferritin

Dobry den chci se zeptat byl jsem svym lekařem odeslan kvuli mikroskopicke hematurii...

Mikrospánek

dobrý den.je mi 34let.mám fyziky náročnou práci a stává se mi,že z ničeho nic,sníží...

Mikrovarixy?

Na levé noze kotníku se mě postupně zčervenala kůže a kolem mám popraskané žilky....

Mikrovlnka

Dobrý den, ráda bych znala názor lékaře na to, jestli mikrovlnka (respektivě...

Milá paní doktorko či dok...

Milá paní doktorko či doktore..obracím se na Vás asi se zvláštní prosbou..jsem...

Mílé pupínky na žaludu

Dobrý den, chci se zeptat jestli nevíte co by to mohlo být? Jsou to takové bíle...

Milenecký vztah

Dobrý den, omlouvám se za náhlý vstup do Vašeho emailu, ale ráda bych Vás požádala...

Milenka a vaginální bradavice

Dobrý den, manžel má milenku, která má pohlavní chorobu, nějaké bradavice...

Milgamma a kojení

Dobrý den. Jsem po extrakci osmičky a byl mi poškozen nerv. Bylo mi doporučeno...

Milgamma a Mamavit

Dobrý den, mám 4měsíční miminko a kojím. Zároveň užívám Mamavit. Na doporučení...

Milgamma a těhotenství

Dobrý den, jsem po operaci štítné žlázy a mám problémy hlasivek. K léčbě mi...

Milgamma N a Neuromultivit

Neuroložka se rozhodovala mezi Milgammou N a Neuromultivitem. Předepsala mně...

Milia

Dobry den, mam 14mesicniho syna a ma pupinky na nohach, rukach a tvari. Nic...

Milia/hpv/fordyce´s spot

Dobry den prajem, v oblasti predkozky sa mi vyhodili pred casom taketo cudne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Natržená uzdička

Dobry den, domnivam se, ze se mi pri sexu natrhla uzdicka, respektive mi prijde,...

Menstruace a případné těhotenství


Patní ostruha


EUPHYLLIN CR N 100, CIFLOXINAL a PARALEN

Dobrý večer, mám dotaz? Mám předepsané prášky EUPHYLLIN CR N 100 a CIFLOXINAL....

Zvětšená uzlina v třísle

Dobry den. Mam na právem stehně u třísla měníš bulku kterou nahmatám. při stisknutí...

Nespavost

Dobrý den, je mi 30 let a již zhruba 6 až 7 měsíců bojuji s nespavostí, manželka...

Mokvající bodnutí hmyzu

Dobrý den, rád si vyjíždím do přírody na kole a pokud je krásné počasí, tak...

C páteř

Dobrý den, pane doktore mám po vyšetření CT mám o 4-5mm vychýlené plotýnky a...

V ejakulátu mám krev

Je mi 74 let ,v ejakulátu mám krev do hnědá někdy hodně jindy méně,ale již...

Bolest pokožky hlavy

Dobrý den, bolí mě už asi měsíc pokožka hlavy. Ne po celé ploše, ale jen kousky,...

Nepravidelná menstruace

Dobrý den, je mi 23 let a mám velmi nepravidelnou menstruaci, která třeba i...

Bolest kolene

Dobrý den, je mi 14 let a sportuji 4* až 5* týdně. Hraji házenou a volejbal,...

Konizace čípku

Dobrý den, v dubnu mám jít na konizaci a bylo mi řečeno, že po zákroku mám...

Jizva na žaludu

Zdravim. Mel jsem chlamidie. (Nyní jiz ne.) Poranil jsem si nechtene jedno...

Cysta vaječníku

Dobrý den, byla jsem na preventivní kontrole u gynekologa. Řekl mi, že mám...

Bolest a otok patra


Boule na hlave

Dobry den. Je mi 15 let a na zadni straně hlavy, asi 5cm od krku se mi pred...

Bolest a otok kolene

Dobrý den, zhruba před 2-3 měsíci jsme měla problém s kolenem po vyšetření...

Píchání v pravém boku

Dobrý den, už asi měsíc me jednou za čas začne pichat v pravém boku těsně pod...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku


Reklama
Zavřít