Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohu kombinovat nizoral proti kvasinkám a tabletku forcan?

Gynekologie Jana . 1.2.2012

Dobrý den, kvůli opakujícím se kvasinkovým infekcím mi gynekolog předepsal tablety forcan jednou za měsíc. Byla jsem ale projistotu teď ještě u venerologa, který mi byl doporučen. A ten vyloučil jiná onemocnění a předepsal mi Nizoral proti kvasinkám 30tbl každý den jednu. Zapomněla jsem ho ale informovat, že jednou měsíčně užívám Forcan (měla jsem teď poslední 6. tabletu), tak jestli můžu hned používat ten nizoral nebo musím počkat radši ten měsíc až forcan odezní. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Na vašem místě bych vyčkal,poté si nechal nabrat mikrobní obraz poševní a kultivaci,aby jste věděla,zda ještě jsou přítomny kvasinky nebo jiné patogení bakterie a podle výsledku bych postupoval dále příjemný den

Související dotazy

Nizoral
Dobriden dase koupit Nizoral tablety bez recepta? dikuji.
Po nechráněném styku jsem si vzala tabletku Escapelle
Dobrý den, po nechráněném styku (který se stal...
Zapomněla jsem užít antikoncepční tabletku
dobrý den, v něděli jsem si zapomnela vzít antikoncepci...
Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití...
Vaginální tableta se úplně nerozpustí
Dobrý den, na léčbu vaginální mykózy jsem si včera...
Nizoral krém
Dobrý den, mám už od mala problémy s vyrážkou na obličeji....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohu dostat rakovinu kůže?

Ahoj píšu si poslední dobou po rukou propiskou každej říká že dostanu rakovinu...

Mohu dostat rakovinu prsu?

Dobrý den pane doktore,nedávno mi přišel e-mail,který varuje před užíváním antiperspirantů,...

Mohu ho brát dál, nebo ho mam vyměnit?

Dobrý den,prosím o informaci.Nyní beru už asi tři týdny Paralen 2 až 3 tbl....

Mohu chodit do práce když trpím Lupusem (SLE)?

Dobrý den už 4roky se léčím s Lupusem erythematodes,při jaké koli práci (vaření...

Mohu chytit žloutenku typu E

dobry de, jsem tehotna v 12 tyden, moje maminka ma žloutenku typu E mohu ji...

Mohu jit darovat krev,kdyz jsem v 7 letech prodelala perthesovu chorobu?

Dobry den, chtela bych se optat,zda mohu jit darovat krev,kdyz jsem v 7 letech...

Mohu jít darovat plazmu, i když jsem v dětství měl juvenilní revmatickou artritidu?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mohu jít darovat plazmu, i když jsem v...

Mohu jít k lékaři sám v 17 letech?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda když mám 17 let, mohu si dojít sám na...

Mohu jít navytažení moudráku se zánětem zubu

Dobrý den Dnes jsem byla u zubařky a ta mi zjistila zánět zubu . Vše vyvrtala...

Mohu k activele brát lék shatavari?

Asi 5 let beru Activele. Vyskytují se ale u mne některé příznaky klimakteria...

Mohu léky v průběhu operace(před a po) nadále užívat?

Dobrý den, moje doktorka mi nezvedá dlouhodoběji telefon a já mám jeden důležitý...

Mohu mít alergii na saponáty ?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možné že mám alergii na saponáty....

Mohu mít ALS ?

dobrý den, od loňského roku trpím svalovými záškuby, poté se přidala velká...

Mohu mít angínu pokud nemám křční mandle?


Mohu mít boreliozu?

Dobrý den. Je mi 33 let. Již více jak 5 let mám problémy s křížokyčelními klouby....

Mohu mít epilepsii?

Dobrý den paní doktorko. Bude mi 39 let. Už 2x v rozmezí asi 2-3 měsíců se mi...

Mohu mít HIV?

Dobrý den, po dvou týdnech se u mě po nechráneném sexu objevila vysoká teplota,...

Mohu mít ještě dítě?

Dobrý den měla bych šanci mít jěště dítě?Mám 2 syny 26 a 22 let.Jsem rozvedená...

Mohu mít krvácení do mozku?

Vážený pane doktore, prosím o odpověď na můj dotaz. Minulý týden jsem se velmi...

Mohu mít menopauzu?

DObrý den, je mi 20 let, a mám potíže s nepravidelnou MS. Tu jsem měla nepravidelnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×