Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možná ovulace?

Jiný problém barunka . 22.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den,chci se Vás zeptat,zda je možné od 20.2 ovulovat,PM byli 7.2 a menstruační cyklus mám 32dní,antik.neberu....Strašně mě bolí v podbřišku.. Dělala jsem si ovulační test a nějak mi nevyšel.Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ovulace je kolem 14 dne od počátku menses, cyklus máte delší tedy 23. by to ovulace mohla být. Příjemný den

Související dotazy

Ovulace
dobry den, je mi 31 a jiz jedno dite mam, s manzelem...
Ovulace
POZITIVNÍ OVU TEST ALE TEPLOTA UŽ VYSOKÁ tak 4 dny...
Ovulace, vejcovod
Otázka : Může mít žena pravidelnou ovulaci při podvazu...
Ovulace
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jde otěhotnět když...
Ovulace, nebo menstruace bez ovulace
Ahoj, jistě se mi budete v mém věku smát, na co se...
Ovulace
Dobrý den, pane doktore. Už nevím, na koho se obrátit....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možná nákaza klíštětem

Dobrý den, včera odpoledne mi bylo vytáhnuto z těla již nasáté klíště přímo...

Možná nákaza kvasinkovou infekcí

Dobrý den moje přítelkyně má kvasinkovou infekci a teď mám červené tečky na...

Možná nákaza na gynekologii

Vážený pane doktore, dnes jsem byla na gynekologické prohlídce a jsem ve...

Možná nákaza neštovicemi


Možná nákaza od klíštěte


Možná nákaza od prarodičů


Možná nákaza pohlavní chorobou


Možná nákaza vzteklinou-očkování


Možná nákaza z rozšlápnutí klíštěte


Možná neuroborelióza

Dobrý deň. Chcel by som Vám opísať môj problém. Pred pol rokom som bol hospitalizovaný...

Možná panická porucha,Motání hlavy

Dobrý den , je mi 14 let za 2 měsíce 15 ... Jednou se mi strašně zamotala hlava...

Možná pohlavní nemoc

Mám dotaz před více jak 3 měsíci jsem měla nechráněný pohl. styk. Velmi jsem...

Možná preeklampsie


Možná přirostlá předkožka

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli nemám přirostlou předkožku k žaludu. Při...

Možná radikulopatie?

Dobrý den.Před 3měs. mě náhle přepadla velice silná bolest vystřelující z místa...

Možná rakovina?


Možná reakce na Encepur?

Možná reakce na Encepur? Byla jsem přeočkovaná Encepurem po pěti letech. Po...

Možná reakce na očkování silgard

Dobrý den, dcera, 13 let, je den po třetím očkování proti rakovině děložního...

Možná revma-přírodní cesta?


Možná roztroušená skleróza?

lékaře: Dobrý den. Chci se zeptat na svého přítele. Před dvěma týdny ho propustili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Opakovaný zánět ledvin a nadměrné pocení


MUDr. Irma Skřivánková

Praktická zubní lékařka

Časté močení z důvodu psychiky


Bolest břicha


Kruhy pod očima


Manželův stav po reoperaci nitrooční čočky dne 26.9.2013


Dětský mezerník


Bolesti konečníku


Angína


Bolest podbříšku a pálení při močení


Dieta po operaci brániční kýly


Očkování Priorix


Koleni vazy


MUDr. Marie Tibitanzlová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Podvrtutý kotník


Zvětšené uzliny


Dcera má ve věku 6ti let ...


Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne


Pánové, máte potíže s erekcí? Někdy za to může nemocné srdce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×