Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možná panická porucha,Motání hlavy

Štěpán . 20.6.2015 redakce uLékaře

Dobrý den , je mi 14 let za 2 měsíce 15 ... Jednou se mi strašně zamotala hlava , málem jsem omdlel něco mě jakoby pošimralo na zádech a slyšel jsem pískání v uších a málem to se mnou šlehlo , když jsem to řekl rodičuům , hned asi po 10 ti minutách jsme byli u doktorky , ta mě poslala na eeg a tam nic nezjistily ... nyní se mi každý den motá strašně hlava , a mám kašel (jsem alergický na pil) a nějak mě píchá na levé straně hrudníku , u prsa , vždy to trochu štípne a takto se to opakuje už 2 dny nevím co s tím , myslím že mam panickou poruchu :(((( vždy když to na mě příde tak se šíleně bojím že je to infarkt nebo takhle :((/ ale bojím se že je to infarkt :((

Odpovídá:

PhDr. Sylvie Navarová

Specializace: Psychologie Pracoviště: CETERAS - Centrum terapeutických služeb

Dobrý den, Štěpáne, pokud Vás paní doktorka zkontrolovala a nic, tak je velmi pravděpodobné, že Vámi popisované potíže jsou spojeny s růstem a Vašim hormonálním vývojem, což je přirozené. Mladí muži ve Vašem věku rychle rostou a svaly nejsou tak zpevněny, jak by měly být, takže bolest u srdce je pravděpodobně od zad. Doporučuji Vám posilující cvičení - doporučuji knihu Tělo jako posilovna Marka Laurena, podle které cvičí i vojáci, žádné zvedání činek a podobné sebeničící cvičení. Nejen že díky pravidelnému cvičení budete fyzicky zdatný a obratný, ale budete se divit, jak rychle se to projeví i na zodolnění Vaší psychiky. Přeji příjemný růst a rozvoj po všech stránkách!

Související dotazy

Motání hlavy
Dobry den. Uz vice jak 2 mesice se mi mota hlava prakticky...
Motání hlavy
DOBRÝ DEN, UŽ DELŠÍ DOBU MĚ OBTĚŽUJE MOTÁNÍ HLAVY....
Motání hlavy
Dobrý den. Mám již přes 2 měsíce problém s motáním...
Nesoustředěnost, stres, motání hlavy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co můžu udělat abych...
Motání hlavy
Dobrý den, asi přes rok trpím motání hlavy, hučení...
Časté motání hlavy
Dobry den, pred casem jsem trpel motanim hlavy, kde...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možná nákaza kvasinkovou infekcí

Dobrý den moje přítelkyně má kvasinkovou infekci a teď mám červené tečky na...

Možná nákaza na gynekologii

Vážený pane doktore, dnes jsem byla na gynekologické prohlídce a jsem ve...

Možná nákaza neštovicemi


Možná nákaza od klíštěte


Možná nákaza od prarodičů


Možná nákaza pohlavní chorobou


Možná nákaza vzteklinou-očkování


Možná nákaza z rozšlápnutí klíštěte


Možná neuroborelióza

Dobrý deň. Chcel by som Vám opísať môj problém. Pred pol rokom som bol hospitalizovaný...

Možná ovulace?

Dobrý den,chci se Vás zeptat,zda je možné od 20.2 ovulovat,PM byli 7.2 a menstruační...

Možná pohlavní nemoc

Mám dotaz před více jak 3 měsíci jsem měla nechráněný pohl. styk. Velmi jsem...

Možná preeklampsie


Možná přirostlá předkožka

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli nemám přirostlou předkožku k žaludu. Při...

Možná radikulopatie?

Dobrý den.Před 3měs. mě náhle přepadla velice silná bolest vystřelující z místa...

Možná rakovina?


Možná reakce na Encepur?

Možná reakce na Encepur? Byla jsem přeočkovaná Encepurem po pěti letech. Po...

Možná reakce na očkování silgard

Dobrý den, dcera, 13 let, je den po třetím očkování proti rakovině děložního...

Možná revma-přírodní cesta?


Možná roztroušená skleróza?

lékaře: Dobrý den. Chci se zeptat na svého přítele. Před dvěma týdny ho propustili...

Možná Seborea

Dobrý den, už nějakou dobu mám na hlavě, okolo pusy, na zádech, hrudi, a na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×