Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost otěhotnění

Gynekologie Marta 4.5.2015

Dobrý den, je možnost otěhotnění když jsem po 2 letech vysadila antikoncepci a to 9.4. Menstruace proběhla 14.-16.4. Poté 29.4. nechráněný styk, po 12. hod jsem užila první tabletu Postinor, po dalších 12h. druhou tabletu. Hrozí prosím přesto otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Postinor je spolehlivý preparát ,ke graviditě by dojít nemělo.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Deset let jsem užívala HA Minisiston...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den. Přítelkyně má strach, že by mohla být těhotná. S přítelkyní jsem...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přirozené početí a donošení...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den, mohu se zeptat? S manželem se snažíme o miminko uz rok a půl a byli...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat , jestli je možnost otěhotnění , když užívám...

Možnost otěhotnění

Dobrý den chtěla sem se zeptat včera to je 22.11.2015 sem měla nechránený sex...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, 24.6. jsem mela s přítelem nechráněný sex.. Byl ve me asi jen 3minuty...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, S přítelem jsme měli několikrát za noc styk bez kondomu,ale beru...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat včera jsme s přítelem se mazlili a když se snazil...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké riziko otěhotnění...

Možnost otěhotnění

Dobrý den chci se zeptat měla jsem den před menstruaci nechraneny pohlavní styk...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Wobenzym po císařském řezu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vhodné dávkování přípravku wobenzym po porodu...

Vysoký tep v klidu


Doxybene a vyrážka

Dobrý den. Mám podezření na chlamydie a jelikož jsem měla stále zvýšenou teplotu...

Stres a tiky v obličeji

Dobrý den , jsem sice v kriticke situaci deprese stres atd... ale bohužel pozoruji...

Bolest třísla a podbřišku

Dobrý den, před čtyřmi lety jsem byl na operaci tříselné kýly. Operace byla...

Žlutý jazyk


Roupy

Dobrý den,po vytření toaletním papírem sem na něm zahlédla jakoby malého bílého...

Vyšetření kyčlí, chlapec 2 měsíce

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek vyšetření kyčlí mého dvou měsíčního...

Bolest pod hrudní kostí


Hladina kyseliny močové

Dobrý den, je mi 29 let, od svých 3 let jsem naprostá vegetariánka. Momentálně...

Pálení stydkých pysků

Dobry den mam dotaz co delat pri styku kdyz do me partner vstoupi mi jakoby...

Tvrdá kůže nohou

Dobry den. Mám problém s kůží na nohou. Pracuji ve strojnictvi,a celý den musime...

Zlomenina prstu na ruce

Dobrý den. Prosila bych o radu. Včera jsem se velkou silou praštila do prsteníčku...

Bušení srdce

Dobrý den, o víkendu oba dva dny mě trápilo večerní bušení srdce, tak dvě hodiny...

Žlutý jazyk

dobry den chtela bych se zeptat mam zluty jazyk nevim co to znamena bojim se...

Krev ve slinách

Dobry den,mam dotaz na to ze uz mesic si nekdy mam krev ve slinach nekdy malo...

Hmatná rezistence na lebce

Dobrý den, dnes jsem si na lebce (vpravo nad čelem, ve vlasech) nahmatal tvrdou...

Kručení ve střevech

Dobrý den, Je mi 40 let, byl jsem před týdnem na kolondoskopii odstranit 1...

Močové cesty

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Před 14 dny mi byl udělán, při prevenci,...

Pocení během jídla

dobrý den, znepokojuje mě to, že během jídla se mi potí obličej. Zpotí se mi...

Reklama
Zavřít