Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Kateřina 10.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, poslední den menstruace jsem měla se svým přitelem orální sex. Po asi půl hodině jsme měli pohlavní styk a praskl nám kondom, ejakuloval venku. Je možné otěhotnět, když předtím byl orální sex?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Gravidita poslední den menses je velmi málo pravděpodobná.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den. Přítelkyně má strach, že by mohla být těhotná. S přítelkyní jsem...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Motání hlavy, pocit na omdlení


Oprávnění klinického psychologa

Dobrý den, prosím Vás jak mohu poznat, že mě vyšetřil kvalifikovaný klinický...

Chřipka a bušení srdce

Dobry vecer, chci Vas zdvorile pozadat o informaci, mam dle mnou zjistenych...

Únava

Dobrý deň, pán doktor, mala by som na Vás dotaz ohľadom môjho zdravotného...

Redukce parenchymu ledviny

Dobrý den, při preventivní sonografické prohlídce mi byl zjištěn na obou ledvinách...

Podezření nádoru na mozku

Dobrý večer,mám strach z nádoru na mozku. Už nějakou dobu koktám,většinou když...

Má streptokoka v krku


Zlomený kotník

Dobrý den, mohu po lékaři, který mi ošetřil zlomeninu vnějšího kotníku, chtít...

Únava

dobry den mam dotaz ohledně léků elicea 10 mg, tyhe léky mi byly nasazeny kvůli...

Ztráta citlivosti penisu

Je mi 50 let. Po celý život jsem měl spíš problém s předčasným vyvrcholení....

Bolest za očima

Dobrý den, Už 3 dny mě trápí bolest za očima, zejména při pohybu očí (nahoru,...

Bolest zad

Dobrý den chtěla bych se zeptat na správnost léčby a váš názor,Již delší dobu...

Glykemie

Dobrý den , mám prosím dotaz k měření glykemie.Pokud jdu normálně na lačno na...

Zpráva z RTG kotníku

Dobry den, mel bych dotaz ohledne obsahu zpravy o ambulentnim vysetreni....

Boule po operaci zad

dobry den pres sesti leti mi udelali dve operace mela jsem srazeninu krve kdyz...

LS sy

Dobrý den, je možné, že léky, které beru nezabiraji? Po špatném došlápnutí (cca...

Bolest u lopatky

Dobrý den, posledni dobou mě bolí pod pravou lopatkou. Zřejmě jsem si toto...

Křupání v kolenou a bolest po běhu

Donry den, Cetla jsem tu hodne Vasich odpovedi na dotaz krupani v koleni,...

Boule na stehně

Dobrý den, už je to druhý den co sem zjistil že mě bolí vnitřní strana stehna,...

Zánět šlach

Dobrý den,již delší dobu mě trápí zánět šlach.Trvá již pár měsíců.Absolvovala...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×