Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost těhotenstvi?

Antikoncepce marta . 5.4.2011 redakce uLékaře

Dobry den.Asi pul roku neberu antikoncepci.Z duvodu zvyšenych jaternich testu.Diky tomu 2.měsice jsem neměla menstruaci,pak se sama dostavila,dalši měsic už byla opožděna jen o 10dni.Jindy byvala vždy pravidelna.Posledni menstruace mi začala 8.3.2011 a skončila 12.3.2011 A jde mi oto,že jsme s manželem měli nechraněny pohlavni styk.Vzhledem k nepravidelnosti jsem si data kdy jsme neměli kondom poznačila,bylo to..19.3,26,3 a 1.4..zajima mě kdy bych si tak mohla udělat těhotensky test aby bylo 100% jestli jsem nebo nejsem těhotna.Děkuji mockrat za vaši odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, testy by měly spolehlivě zachytit těhotenství již 14 dní po oplodnění.

Související dotazy

Možnost těhotenství
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, měla bych...
Možnost těhotenství
Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Možnost těhotenství?!
Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci...
Možnost těhotenství
Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko již od října...

Možnost těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální dotaz, ale i přesto se raději...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz.. beru prášky 4 měsíce a včéra mi skončila 7denní pauza. dnes...

Možnost těhotenství po císařských řezech

Dobrý den mám dotaz.mám 4 děti a vsechny pororody byli vedené císařským řezem.bylo...

Možnost těhotenství po přerušovaném pohl. styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem jsme měli před 2 týdny přerušovaný...

Možnost těhotenství při velmi slabem TT

Dobrý den, 1. den poslední menstruace byl 24.6., 25.7. jsem myslela, že menstruace...

Možnost těhotenství při vynechání HA

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je pravděpodobné, že bych mohla...

Možnost těhotenství?

Dobrý den, mám dotaz, s přítelem jsme spolu v noci měli pohlavní styk a po styku...

Možnost těhotenstvi?

Dobrý den.2měsice neberu antikoncepci Minisiston.Prvni menstruaci jsem měla,o...

Možnost těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že jsem těhotná. Sex jsme...

MOŽNOST TĚHOTENSTVÍ?

Dobrý večer, chtěla bych se Vás zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství....

Možnost těhotenství?

Dobrý den, mé 2 poslední menses byly slabší než jsem mívala. Také jsem měla...

Možnost těhotenství?

Dobry den, zapomnela jsem Vam k predeslemu dotazu poslat HCG hodnoty, tak je...

Možnost těhotenství?

Dobrý den, mám dotaz..před pěti dny jsem si vzala poslední prášek v platíčku...

Možnost těhotenství?

Dobrý den, 14. 11. jsem přespávala u přítele, k pohlavnímu styku mezi námi...

Možnost těhotenství?!

Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci Jeanine beru pravidelne uz...

Možnost těhotenstvý

Dobry den chtěla bych se zda optat je možné po 3 testech který byli negativni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×