Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může holka otěhotnět při společné masturbaci?

Sex Pavel 15.5.2018

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli může holka otelothnet při společné masturbaci nejdříve jsem se honil já a k vystriku nedošlo chtěl bych se zeptat jestli může holka otelothnet když jsem si masturboval nejdříve já i když jsem se neudelal a pak jsem masturboval ji?
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, pokud u Vás nedošlo k ejakulaci a pokud penis či sperma nebyli v kontaktu s vaginou, ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bolest v podbřišku po masturbaci
Zaslechla jsem dva kluky jak se baví na náš účet.Začínající...
Masturbace
Co vlastně znamená masturbace. To je pouze, když si...
Masturbace
Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dr. Davidu Folprechtu...
Masturbace
Dobrý den. Chci se zeptat. Nikdy jsem nemasturboval...
Masturbace
Dobrý den, Vaše poradna mi velmi dobře vysvětlila,...
Krvácení po masturbaci
Dobrý den, pravidelně masturbuji a někdy při nebo po...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může častější stolice snížit účinnost ha?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k oplodnění?

Měl na penisu preejakulát a obrátil naopak kondom který zkusil nasadil, samozřejmě...

Může dojít k přenosu pohlavní choroby tímto způsobem?


Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?


Může hrdlo děložní srůst?


Může hypothyreoza léčená nastartovat cukrovku II.typu


Může chemo rušit účinek Melatoninu?


Může chytnout boreliózu?


Může jedna tabletka Lexaurinu snížit účinek HAK?

Dobrý den, ráda bych se zeptala,zda jednorázové použití (jedna tabletka) lexaurinu...

Může jít dítě na covid test?

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli 14ti letý dítě, může jít samo na covid test....

Může jít o černý kašel?


Může jít o chlamydie?


Může jít o migrénu

Dobry den, trapi mne problem, ktery mi pripada nemozne vysvetlit. U lekare jsem...

Může jít o příznaky infarktu?
