Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může hrdlo děložní srůst?

Gynekologie zuzana . 11.5.2013 redakce uLékaře

dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli se dá děloha nějak uzavřit zrostnout?. tedka ve čtvrtek sem byla u svého pana gynekologa a ten se mi nemohl dostat do dělohy .. rada bych vedela proč nebo co se děje? děkuji předem na odpověd

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Srůst dutiny děložní se stává velice vzácně, většinou po špatně provedených opakovaných kyretážích, ve vašem případě to bude spíše úzké děložní hrdlo, která se dá dilatovat, v některých případech v narkóze, aby to nebyl pro pacientku bolestivý zákrok. Příjemný den

Související dotazy

Zvýšené děložní hrdlo
Dobrý den, Ráda bych se zeptala, před dvěma měsící...
Pootevřené děložní hrdlo
Dobrý den, jsem rok a půl po vaginálním porodu. Je...
Děložní hrdlo
Pěkný den, na děložním hrdle jsem si nahmatala malý...
Děložní sliznice
Co je děložní sliznice chci otěhotnět bila jsem u doktora...
Děložní čípek
Ahoj. má děložní čípek nějakou úlohu v těle ženy nebo...
Bolest v hrdle pod ohryzkem
Zdravim mohli by ste sa prosim pozriet na tieto vysledky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?


Může hypothyreoza léčená nastartovat cukrovku II.typu


Může chemo rušit účinek Melatoninu?


Může chytnout boreliózu?


Může jít o černý kašel?


Může jít o chlamydie?


Může jít o příznaky infarktu?


Může jít o reflux?

Dobrý den, už přes půl roku mě trápí bolesti břicha, říhání, nucení na zvracení,...

Může jít o roztroušenou sklerozu?

Dobrý den, mám zvláštní dotaz za kamarádku (36 let). Její tetá má RS, tudíž...

Může jít o syfilis?

Dobrý den, loni v září sem měl sexuální styk, který ze začátku byl chráněný....

Může jít o syfilis?

Dobrý den paní doktorko.Včera se mi na jazyku udělalo toto.Mám strach,aby nešlo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené uzliny v břiše


Dlouhodobá rýma

Dobrý den, je mi téměř 18 a mám dlouho rýmu, mám ji třeba týden a není úplně...

Bolesti pravého ucha po skoku do vody

Dnes jsem skocil do vody a pri dopadu a naslednem ponoreni do vody me pichlo...

Arytmie, tachykardie


Výplach pochvy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vám položila dotaz. Bylo mi doporučeno provádět...

Křeče v lýtku


Bílá tečka na jazyku

Dobrý den, asi rok, možná i více, jsem měl malinkou bílou tečku na jazyku,...

MUDr. Michal Farský

Zubní ordinace

MUDr. Luděk Vláčel

Praktický lékař pro dospělé

Menstruace a štítná žláza


Bolesti na právé straně břicha

Dobrý den,mám delší dobu bolesti na pravé straně břicha cca.měsíc,jsem unavená...

Bílá skvrna na dásni


MUDr. Václav Pecháček

Cévní a interní ambulance

Devět tipů, jak ulevit srdci v parném letním dni

Léto je fajn, ale pro kardiaky mohou vysoké teploty znamenat určité riziko....

Plod bez pohybu

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství a od včerejška necítím pohyby.

Boreliosa


Tmavá stolice v těhotenství


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×