Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může desetileté dítě dostat impotenci?

Matúš . 26.7.2015 redakce uLékaře

Chtěl bych se zeptat jestli může dostat impotenci deseti letý kluk?Když jsem byl menší zhruba deset let dostával jsem erekce dost často za den. Třeba jsem si lehl na koberec dostal jsem hned erekci a to dost pořádnou , že jsem nemohl přest at na to myslet a stávalo se mi to 8krát do dne a jednoho dne najednou jsem dostal erekci ale byla slabší než obvykle a uz se to nezměnilo Teď mi je 13 a zvykl jsem si. Když tak se mi to zdá v pohodě. Doufám že netrpím impotencí.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Máte patrně na mysli erekci. Bouřlivé erekce jsou v dětství dosti časté. Jejich oslabení nemusí znamenat ohrožení Vašeho sexuálního života. Při závažnějších problémech doporučuji navštívit urologa resp sexuologa,

Související dotazy

Impotence
Dobrý den, je možné, aby po přeléčení ureoplasmy...
Impotence
Chci se zeptat z manželovi se nepostavi skoušely jsme...
Impotence
Dobrý den Potřeboval bych poradit.Je to již rok co...
Impotence
Dobrý den, rád bych se informoval ohledně problému...
Tři měsíce jsem nedostala menstruaci
Chtěla jsem se zeptat už asi 3 měsíce jsem nedostala...
Dostala jsem menstruaci o týden dříve
Dobrý den, Dostala jsem menstruaci o týden dříve,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být toho známkou HIV?


Může být vaginální výtok způsoben tím, že jím hodně sladkého?


Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?


Může hrdlo děložní srůst?


Může hypothyreoza léčená nastartovat cukrovku II.typu


Může chemo rušit účinek Melatoninu?


Může chytnout boreliózu?


Může jít o černý kašel?


Může jít o chlamydie?


Může jít o příznaky infarktu?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×