Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může jedna tabletka Lexaurinu snížit účinek HAK?

Léky Eliška 26.12.2017

Dobrý den,
ráda bych se zeptala,zda jednorázové použití (jedna tabletka) lexaurinu či neurolu může snížit účinek ha?konkrétně ha maitalon.V přívalovém letáku jsem nic nenašla.Predem děkuju za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, jednorázové užití Lexaurinu či Neurolu by nemělo ovlivnit účinek antikoncepce. Pokud chcete mít absolutní jistotu, pak po užití tablety Lexaurinu (Neurolu) cca 7 dní používejte ještě další ochranu (bariérovou - tj. kondom). S pozdravem BB.

Související dotazy

Účinky HAK
Dobrý den, mám čtyři obecnější otázky ohledně antikoncepce. 1....
Antibiotika a HAK
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Užívala jsem antibiotika...
Kombinace lexaurinu a kinedrylu
Dobrý den, pokud do svého těla přijmu 1 tabletku...
HAK a účinek
Dobrý den, beru hormonální antikoncepci zhruba rok...
Užívání HAK
Dobrý den, chci se zeptat, zda Sinecod (sirup proti...
Vysazování Lexaurinu
Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat.Brala jsem cipralex...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k přenosu pohlavní choroby tímto způsobem?


Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?


Může holka otěhotnět při společné masturbaci?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli může holka otelothnet při společné masturbaci...

Může hrdlo děložní srůst?


Může hypothyreoza léčená nastartovat cukrovku II.typu


Může chemo rušit účinek Melatoninu?


Může chytnout boreliózu?


Může jít o černý kašel?


Může jít o chlamydie?


Může jít o příznaky infarktu?


Může jít o reflux?

Dobrý den, už přes půl roku mě trápí bolesti břicha, říhání, nucení na zvracení,...

Může jít o roztroušenou sklerozu?

Dobrý den, mám zvláštní dotaz za kamarádku (36 let). Její tetá má RS, tudíž...

Může jít o syfilis?

Dobrý den, loni v září sem měl sexuální styk, který ze začátku byl chráněný....

Může jít o syfilis?

Dobrý den paní doktorko.Včera se mi na jazyku udělalo toto.Mám strach,aby nešlo...

Může jít o syfilis?

Dobrý den, dnes jsem si vcelku náhodou našel na kůži na podbřišku nad penisem...

Může jít o syfilis?

Dobrý den, 12.února jsme měli s partnerem nechráněný pohlavní styk s třetí osobou....

Může jít o syfilis?

Na penisu se mi objevila vyrážka vypadalo to jako akné byla větší a když jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti kyčelních kloubů

Dobrý den, před 14 dny mi byla zjištěna streptokoková infekce a nasazen Amoxicilline...

Průjem, pocit plnosti, nedostatečného vyprázdnění

Dobrý den, pátý den mám zažívací potíže. Po každém jídle těžkost v žaludku,...

Bolavé koleno

Dobrý večer,mám na vás dotaz. Bolí mě pravé koleno zevnitř.Nevím zda mám natažený...

Vyšší lačná hladina cukru


Zápal plic - doplňková léčba a rekonvalescence

Dobrý den paní doktorko, mám zápal plic (bakteriální) s nálezem v levém středním...

Tlak

Dobrý den, je mi 52 let, mám již několik let vysoký tlak. Nejprve jsem brala...

Bolest čelistního kloubu


Bolest žeber

Dobrý den. Před pěti týdny jsem měla dvoutýdenní nachlazení (od únavy, po extrémní...

Píchání u srdce při nádechu


Bolest pod hrudním košem

Dobrý den. Prosím o radu, kam směřovat vyšetření. Od prosince mě bolí oblast...

Cvičení po laparoskopické operaci

Dobrý den, měla jsem chronickou apendicitidu a 10.12.2010 jsem podstopila laparoskopickou...

Svědění kůže bez vyrážky

Dobrý den, už víc jak týden trpím svěděním kůže bez příčiny, žádnou vyrážkou...

Chorobné lhaní

Dobry den,pani doktorko,rada bych se na Vas obratila s dotazem na patologicke...

Zvláštní záblesky-2

Dobrý den, oko mi bylo rozkapáno, nic nenašla, sklivcové zákalky mam taky ale...

Doxybene 200 - jak dlouho jsou v krvi po dobrání

DObrý den, jak dlouho po dobrání zůstávají Doxybene 200 v krvi a mohou ovlivnit...

2x zapomenutá antikoncepce po sobě

Dobrý den, potřebovala bych poradit. V pondělí tohoto týdne jsem začala brát...

Horské sluníčko

Vážená paní doktorko, přemýšlím nad koupí Horského sluníčka. Rád bych se Vás...

Zánět spojivek v těhotenství

Dobrý den! Jsem ve 26.tt a mám začínající zánět spojivek. Chci se zeptat, co...

Trávicí potíže po operaci slepého střeva

Dobrý den, v prosinci jsem byla na operaci chronického slepého střeva. Operace...

Zvýšený urobilinogen a bilirubn v moči

Dobrý Den, Naměřil jsem si pomocí testovacích proužků zvýšenou hladinu urobilinogenu...