Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Může se.jednat o pohl. nemoc?

Kožní obtíže Radek 23.12.2018

Dobrý den
Při nekolihodinove masturbaci bez gelu jsem dostal toto, viz foto první, nicméně předtím jsem měl trochu exzem. Na žaludu tak doktor mi předepsal belogent,po masturbaci druhý den jsem. Ještě měl chráněny styk s kondomem, ve sprse jsem zjistil že mám cele zapalene viz foto 1,po dotyku vody na předkozce silné pálení,,, zašel jsem. Tedy na venerologii ale. Pan doktor mě. Říkal ať mažu dále, nicméně nezdálo jelikož bylo vidět že spěchá atd.. Šel. Jsem jinam kde mi předepsal batrafen na rano a. Na večer mast nanco 2% chlmfambi tu museli míchat v lékárně,a jednorázovou tabletu na kvasinky stav se zlepšil žalud je ok a předkozka na některých místech taky, ale. Na dvou místech viz foto c 2 a 3 zůstala jakoby leskla plocha na dotek paliva az, na pravé straně je menší na druhé straně je většího rozsahu, přijde mi to jako sedrena kůže, když mažu krémem tak při dotyku bolestivé až pálí, při sprchování také, může to mít souvislost s kortokoidni masti.?poškození je v těch místech aplikace nebo je tam více faktoru masturbace a soulozeni, místo. Me. Přijde jako by spálené, na té právě straně trochu krvacelo ale. Již jeto v pořadku, chci jít ještě na urologii kde si chci. Zaplatit ster na rozbor ten mi nedělali, mám. Spíše aplikovat infadolan? Nebo dávat batrafen, před dvěma měsíci jsem měl. Orální sex bez kondomů, jinak od té doby ještě 3x neznáme. Slečny vždy s ochranou dekuji
Může se.jednat o. Pohl. Nemoc? Kdysi jsem. Měl. Zl. Stafylokok na žaludu a předkozce

Foto 1 je po sexu amasturbaci
Foto 2je ta levá strana většího rozsahu bílá skrvna je zbytek. Aplikace masti která prilnula apri snaze o odstranění dost bolestivé
3 práva strana menšího rozsahu trosku. Pálí při. Dotykuu s vodou

4 lékařka zpráva
5 lékařské. Zpráva zhruba před. Měsícem a. Půl. Může s e jednat o stejný. Problém?

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, mast s obsahem kortikoidu musíte vysazovat postupně, mazat obden, pak á 2 dny, á 3 dny. Zarudlé místa mohou být ještě důsledkem výrazného poranění sliznice předkožky nešetrnou dlouhodobou masturbací, souloží atd. Mazala by jsem nějakou hojivou mast typu Bepanthenu, 2 x denně po omytí čistou chladnější vodou, doporučuji sexuální abstinenci so zhojení. Jinak, nemyslím si, že na urologii pochodíte stran stěrů, jedná se spíše o kompetenci kožního, dermatovenerologie. Stran Vašeho promiskuitního sexuálního života pohlavně přenosnou nemoc nevyloučím, určitě ne jenom z fotografie. S pozdravem, Dr. Horáková

Odpovídá lékař:

MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie, Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Milý Radku, v každém případě Vám doporučuji navštívit dermatoivenerologa, který Vám udělá stěry na bakterie i kvasinky a hlavně vzhledem k Vaší promiskuitě vyšetření na pohlavní nemoc včetně krevních odběrů. Určitě se nyní zdržte jakýchkoliv sexuálních praktik až do úplného zhojení.

Související dotazy

Testování na pohl. nemoci
Dobrý den, můj dotaz je směřován na testování pohl....
Pohl nemoci
Dobrý den, zajímalo by mě, za jak dlouhou dobu se projeví...
Vyšetření pohl. nemocí
Dobrý den, partnerka měla asi 3 týdny zpátky svědění...
Pohl. nemoc
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dá pohlavní...
Dotaz - pohl nemoci
Dobrý den paní doktorko, nevím kam dotaz ohledně...
Pohlavně přenosná nemoc?
Dobrý den, zrhuba po 3 týdnech chráněného pohl. styku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může škodit sledování pohádek dítětem - na mobilu u jídla ?

Dobrý den, máme 2 letou dceru, která při každém jídle sleduje na mobilním telefonu...

Může těhotná žena nakazit své nenarozené dítě?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je v současné době riskantní se snažit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léze menisku

Dobrý den chtěl jsem se zeptat co znamená meniskus leze ? Znamená to ze byl...

Úbytek váhy a štítná žláza

Dobrý den,jemi 19 let a před3 lety jsem zacal najednou hrozně hubnout a bušilo...

Výtok z pochvy a další obtíže

Dobrý den,mám takový problém,mám už přes půl roku přítele a sex míváme docela...

Abscesy v tříslech


Def. spondyloza

Dobrý den, prosím o vysvětlení obsahu lékařské zprávy - rentgenu: C páteř:...

Poškození menisku a aktivní sport

Dobrý den .Hraju aktivně fotbal a pří zápase jsem dostal ránu do kolena. Z vnitřní...

Astma a hladina feno

Dobrý den. Před půl rokem jsem byl na měření mého astma. Naměřili mi nějakou...

Odlomení části zubu

Dobrý den, uštípnul se mi malinký kousek zubu. Vůbec to nebolí, ale když přes...

MR - ložisko v kosti

Dobrý den, prosím o přeložení výsledků z MR: Oboustraně lehké zúžení SIS, lehce...

Bolest v krku a gastroesofageální reflux

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, mám problémy neustále s hrdlem, bolí...

Vdechnutí jídla

Dobrý den, asi před 2-3 týdny jsem vdechla jídlo a mám pocit, že se mi ho nepodařilo...

Marihuana v krvi, vyšetření

Dobry den, byla jsem poslana na vysetreni somatickeho stavu vcetne biochemie...

Bolesti zad, prsou, rezistence v prsu

Dobrý den, chtěla bych znát názor. Můj dotaz bude trochu obsáhlejší, abych zmínila...

Bolest hlavy za očima

Dobrý den. Už několik týdnů mě příšerně bolí hlava. Bolest je hlavně na levné...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Rozbor moči - epitelie

Dobrý den, paní doktorko, na biochemii mi byl zjištěn výrazně zvýšený výskyt...

Změna konzistence spermatu


Cysta dutin

Dobrý den, již skoro dva měsíce řeším dutiny. Má to ale asi dlouhou historii......

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Vrátila se z nemocnice, kde za ní dýchali přístroje, měla nějakou zvláštní nemoc

Dobrý den moje babička se vrátila z nemocnice kde za ní dýchali přístroje měla...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.