Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může streptokok infikovat pohlavní oblast?

Petra . 7.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, je možné přenést streptokoka pyogenes z krku do oblasti pohlavních orgánů a do močového měchýře? Jak se může takový streptokok projevit v této oblasti? Nebo je aktivní pouze v oblasti krku? A může chlamydia trachomatis vyvolat nějaké potíže například v krku nebo plicích? Nebo to takhle nefunguje. Není mi to jasné. Děkuji mockrát.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, pyogenní streptokok se z krku do pohlavního ústrojí přenést nedá. Trachomatis postihující močo-pohlavní ústrojí je jiná chlamýdie, než ta která postihuje plíce

Související dotazy

Může streptokok infikovat pohlavní oblast?
Je možné přenést streptokoka pyogenes z krku do oblasti...
Může streptokok infikovat pohlavní oblast?
Je možné přenést streptokoka pyogenes z krku do oblasti...
Streptokok
Dobrý den, měla jsem obtíže při styku s partnerem,...
Streptokok
Dobrý den, již 3 týdny mě bolelo v krku. Byla jsem...
Streptokok
Dobrý den, minuly týden jsem byla u lékaře kvůli chřipce-...
Streptokok v pochvě
Dobrý den, v posledních 3 měsících jsem si po dobrání...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může to být alergie?

Dobrý den...Dnes asi ve 4:30 ráno sem se probudil se šíleným záchvatem kašle...

MUŽE TO BYT ALERGIE?

dobri den mam takovou otazku mam dceru ktere je ted 11 měsicu od maličky prochazi...

Může to být ALS, nebo něco jiného ?

Dobrý den, mám už 3 měsíce podivné problémy. Všechno začalo podivným "přetížením"...

Může to být arytmie?

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, co by to mohlo být, když mám časté bušení...

Může to být astma?


Může to být borelióza a nebo blázním


Může to být Borelióza?


Může to být borelioza?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×