Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?

Mozek a nervy Zdeňka 19.3.2013

Dobrý den, léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy a revmatoidní artritidou ( cca 2 roky), ale musím se denně potýkat s temito problémy, může to být nějaká skrytá nemoc? (Nevypisuji příznaky atrtitidy)---------
Bolesti hlavy, tlak v hlavě a za očima, bolesti očí, suché až bolestivé oči, nutno několikrát za den prokapávat, někdy koukání jakoby přes vodu,
špatné zaostřování,
rychlé tuhnutí svalů ( např. po půlhodině sezení), častý problém se psaním ( podpis), poruchy rovnováhy - padám do stran během chůze, mohu se pobybovat pouze pomalu, problém s chůzí, ( bez pomoci špatně - mám dvě fr. hole) , nepřekonatelná únava a vyčerpávání, ( každý den odpoledne si musím na dvě hodiny lehnout a nabrat sílu), nechuť k životu a cokoliv dělat, bolesti téměř 24 hodin v kuse ( klouby rukou, kyčle, kolena, ramena,loket, špatná výslovnost, zadrhávání, plynulost řeči,
nízký tlak, mdloby, každodenní návaly vedra střídají občasné zimnice, při zvýšené námaze ihned otoky, hlavně rukou, stačí delší chůze, nebo kopeček, problémy se čtením ( přehazování slov, písmen, vynechávání, atd.), stále trvá svalová slabost v nohách a rukách, časté padání věcí z rukou, 2x ztráta orientace v obchodním centru, chřipka 1x za 1-2 měsíce, brnění rtů a obličeje. Moc děkuji za odpověď. Zdenka

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Hlavačková


Dobrý den, Vašich potíží je celá řada a jistě se za nimi může skrývat něco jiného než...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pohlavní nemoc příznaky
Dobrý den, asi 2 týdny po rizikovém styku jsem jsem...
HIV příznaky
Dobrý den, Udělal jsem hroznou chybu měl jsem pohlavní...
Příznaky pohlavně přenosné nemoci
Dobrý den, dnes je to zhruba 6 týdnů po nechráněném...
Jaké jsou příznaky pohlavní nemoci?
Mohly by být tyto problémy příznakem některé pohlavní...
Pohlavně přenosné nemoci
Dobry den, Slyšela jsem, ze pohlavní nemoci nemusí...
Pohlavní nemoci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se u jakékoliv...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se po pohlavním styku brát preventivně Nitrofurantoin?


Může se pohlavní infekce projevit 2-3 dny po sexu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se některá z pohlavních nemocí může projevit...

Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může se.jednat o pohl. nemoc?

Dobrý den Při nekolihodinove masturbaci bez gelu jsem dostal toto, viz foto...

Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může souviset chronický kašel s psychikou?

<p>Dobrý den, už tak 10 až 15 let trpím chronickým kašlem. Jsem po operaci vrozené...

Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?
