Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?

Mozek a nervy Zdeňka . 16.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy a revmatoidní artritidou ( cca 2 roky), ale musím se denně potýkat s temito problémy, může to být nějaká skrytá nemoc? (Nevypisuji příznaky atrtitidy)--------- Bolesti hlavy, tlak v hlavě a za očima, bolesti očí, suché až bolestivé oči, nutno několikrát za den prokapávat, někdy koukání jakoby přes vodu, špatné zaostřování, rychlé tuhnutí svalů ( např. po půlhodině sezení), častý problém se psaním ( podpis), poruchy rovnováhy - padám do stran během chůze, mohu se pobybovat pouze pomalu, problém s chůzí, ( bez pomoci špatně - mám dvě fr. hole) , nepřekonatelná únava a vyčerpávání, ( každý den odpoledne si musím na dvě hodiny lehnout a nabrat sílu), nechuť k životu a cokoliv dělat, bolesti téměř 24 hodin v kuse ( klouby rukou, kyčle, kolena, ramena,loket, špatná výslovnost, zadrhávání, plynulost řeči, nízký tlak, mdloby, každodenní návaly vedra střídají občasné zimnice, při zvýšené námaze ihned otoky, hlavně rukou, stačí delší chůze, nebo kopeček, problémy se čtením ( přehazování slov, písmen, vynechávání, atd.), stále trvá svalová slabost v nohách a rukách, časté padání věcí z rukou, 2x ztráta orientace v obchodním centru, chřipka 1x za 1-2 měsíce, brnění rtů a obličeje. Moc děkuji za odpověď. Zdenka

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, Vašich potíží je celá řada a jistě se za nimi může skrývat něco jiného než jen revmatoidní artritida. I onem. štítné žlázy může působit nejrůznější potíže, záleží na tom, jak je štítná žláza kompenzovaná. O co by se přípdně mohlo jednat, z Vašeho popisu, bez klinického vyšetření je velmi obtížné stanovit, možností je více. Obraťte se na svého praktického lékaře a dohodněte s ním nejvhodnější postup. Mimochodem důležitý je i názor Vašeho revmatologa, vhodné zřejmě i neurologické vyšetření

Související dotazy

HIV příznaky
Dobrý den, Udělal jsem hroznou chybu měl jsem pohlavní...
Jaké jsou příznaky pohlavní nemoci?
Mohly by být tyto problémy příznakem některé pohlavní...
Pohlavně přenosné nemoci
Dobry den, Slyšela jsem, ze pohlavní nemoci nemusí...
Pohlavní nemoci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se u jakékoliv...
Pohlavně přenosné nemoci.
Dobrý den, přeposílám odpověď kterou jste mi napsali......
Pohlavní nemoc příznaky
Dobrý den, asi 2 týdny po rizikovém styku jsem jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se jednat o syfilis?

Krásný den paní doktorko. Psala jsem zde ohledně mého problému před dvěma týdny...

Může se mi do přirození něco z koberce dostat?


Muže se mi vrátit zápal plic.?


Může se očkovat Priorix u dítěte,pokud má Vitiligo?


Může se po pohlavním styku brát preventivně Nitrofurantoin?


Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Masturbace

Dobrý den, mojí dceři je 14 let když leží třeba na posteli na břiše a hýbe zadkem...

Výhřez ploténky a sekvestr (úlomek) ploténky

Přeji dobrý den, obracím se na Vás ohledně rady. 23.10.2012 po vyšetření na...

MUDr. Marie Cupalová

Ordinace PL pro děti a dorost

Genetické vyšetření

Genetické vyšetření je soubor lékařských úkonů prováděných k diagnostice...

Kůže a tlak

Dobrý den, mám takový problém, už přes dva měsíce mě pálí nohy, vypadaly mi...

Výrůstek v krku

Dobrý den, bojevila jsem si v krku za madlí výrůstek velikosti malé fazolky....

MUDr. Milena Králová

Odborný lékař kožní

Vyrážka

Už pomerne dlho (2mesiace) mam vyrážku po nej sa spravila dalšia a dnes ďalšia...

Odkvapkávanie do trenok

Dobrý deň. Chcem ss opýtať: je normálne keď po vymočení nejaká tá kvapka spadne...

Afty horního patra

Dobrý den, přítelkyni se v ústech objevily pravděpodobně afty na horním patře....

Popis rtg

Dobrý den dnes jsem byla na rentgenu pánve a páteře a byla mi nalezena : naznačena...

Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!

Ne všichni si dostatečně uvědomují, jak může být tento typ poranění nebezpečný....

Tetování

Dobrý den.Mám měsíc staré tetování, a tam kde je červená barva tak je to takové...

Nárůst tepové frekvence při sportu

Dobrý den, jezdím etapové závody na kole a celoročně sportuji kolem 25 - 40...

Změna hormonální antikoncepce

Antikoncepce Dobrý den, od 17 let beru HA a před pul rokem jsem měnila...

Prirozeni

Dobrý den chtěl bych se zeptat na zaladu a na předkozce a u uzdicky jse mi objevili...

Tvrdý pupínek zevnitř stehna

Dobrý den, vytvořil se mi tvrdý pupínek zevnitř stehna. Má malou stopku na který...

Bolesti kolena po artroskopii

Dobrý den, v únoru 2010 jsem upadla na koleno, nejdříve jsem měla ortézu téměř...

Bolest žaludku


Obtížné přetažení předkožky

Dobrý den, Mám takový choulostivý problém. Začalo to asi před měsícem, kdy...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×