Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?

Gynekologie Aneta 27.6.2014

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat na vypocení v těhotenství.Hledala jsem všude na internetu nějakou chytrou radu na odborných stránkách....nic..Ani můj lékař se k tomuhle nijak nevyjádřil ??? :( ...Jsem ve 21tt a jsem nachlazená asi 5 dnů .Včera jsem byla u lékaře protože mám silnou rýmu a malinko mě škrábe na horním patře...A patro mě ke všemu i s jazykem začalo svědit včera..Lékař mi pouze řekl,že pokuď nemám vysloveně ucpaný noc a´t žádné kapky nepoužívám.Jenže mám.Takže jsem mu řekla o Olinth kapkách,že beru asi 2 dny tyto a rýma je malinko lepšíNa to se také nevyjádřil :(A cítím ,že by mi pomohlo vypocení.Tak se chci zeptat zda se těhotná žena vůbec může s paralenem potit úmyslně??Přeci jen je to úmyslné zvednutí teploty??Doktor mi jen řekl"To vám neublíží.." :)...Tak nevím..Ani na krk mi nic nedoporučil..Prý mám jen nějakou alergickou reakci,ale vůbec mi jinak neporadil...To je péče..Ale to je něco jiného co zde probírat nechci...Tak prosím jak je to tedy s vypocením,když těhotná žena je nachlazená a pomohlo by jí právě vypocení????Může???Děkuji opravdu opravdu moc za odpově´d.Anet.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Pocení krátkodobé graviditě neškodí, rovněž se nemusíte bát v tomto stupni těhotenství...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nachlazení
Dobrý den, před týdnem jsme odjeli na půl roku ven,...
Nachlazení, rýma, bolesti v krku
Dobrý den, již 14 dní mne trápí asi viróza nebo nachlazení,...
Opakované nachlazení, bolesti v krku
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz týkající se mých...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Nachlazení
Dobrý den, mého strejdu odvezli včera do nemocnice...
Prevence nachlazení u domácího mazlíčka
Dobrý den, vážená poradno, v současnosti se stala společenskou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se očkovat Priorix u dítěte,pokud má Vitiligo?


Může se po pohlavním styku brát preventivně Nitrofurantoin?


Může se pohlavní infekce projevit 2-3 dny po sexu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se některá z pohlavních nemocí může projevit...

Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může se.jednat o pohl. nemoc?

Dobrý den Při nekolihodinove masturbaci bez gelu jsem dostal toto, viz foto...

Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může souviset chronický kašel s psychikou?

<p>Dobrý den, už tak 10 až 15 let trpím chronickým kašlem. Jsem po operaci vrozené...

Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?
