Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?

Zuby dorka.z 2.3.2015

Dobrý den. Před cca 5-ti lety mě začal bolet zub. Otěhotněla jsem a paní doktorka ho po vyvrtání nechala v těhotenství otevřený a po té rentgen, nasadila čep a korunku. Několikrát jsem upozorňovala na bolest, ale byl to prý subjektivní pocit. Teď jsem změnila lekaře a odhalil pod ním váček. Že až bolest nesnesu, musí ven. Přibližně ve stejné době před lety, se mi začel objevovat exem. Malé hnisavé puchýřky, po prasknutí se obnovují, slévají do ploch a svědí neuvěřitelně. V nejhorší fázi jsem neměla kůži na hřbetu ruky,jen mokvavou kaši. Objevuje se spíš pouze na horní straně rukou a vnitřním zápěstí, ale vyjmečně i jinde.Kožní si neví rady, kontaktní alergii jsme vyloučily. Pomáhají různé léčby i změna prostředí, ale do pár týdnů je to zpět. Prý zbývá infekce ... mohl by se takto projevit vleklý zánět zubu? Případně jaké další komplikace bych mohla očekávat? Je lepe nechat zub rychle vytrhnout? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, vzhledem k celkovému obrazu je třeba provést pečlivé komplexní vyšetření dutiny...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Infekce v krku i jinde?
Dobrý den, před časem se mi objevila viroza, následovalo...
Infekce v tele
dobry den,mam dotaz jsme po opakovany angine mela jsme...
Boláky po těle
Dobrý den Po obličeji se mě dělají vystouplé boláky...
Mám podezření, že mám v těle kvasinkovou infekci
Dobrý den, měl bych na Vás dotaz, mám podezření, že...
Infekce
Dobrý den, Za poslední půl rok se mi několikrát zvětšila...
Infekce MRSA
Dobrý den,chtela jsem se zeptat jak muže byt dlouho...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se pohlavní infekce projevit 2-3 dny po sexu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se některá z pohlavních nemocí může projevit...

Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?


Může se, prosím, konzumovat kustovnice čínská během těhotenství?


Může se.jednat o pohl. nemoc?

Dobrý den Při nekolihodinove masturbaci bez gelu jsem dostal toto, viz foto...

Může sex před menstruací vyvolat silnou křeč?


MŮŽE SLABŠÍ EPILEPTIK GAMAGLOBULIN ??


Může souviset chronický kašel s psychikou?

<p>Dobrý den, už tak 10 až 15 let trpím chronickým kašlem. Jsem po operaci vrozené...

Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?
