Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se očkovat Priorix u dítěte,pokud má Vitiligo?

Kožní obtíže Pavlína 9.7.2017

Dobrý den,
chci se prosím zeptat, zda se může očkovat Priorix u dítěte,pokud má Vitiligo? Nemůže se nemoc více rozšířit, zhoršit, když se jedna o autoimunitní onemocnění, zánět kůže?
Čas nás tlačí, v září má nastoupit dcerka do školky.
Moc děkuji za Vaši odpověď. Doplnění informací: Doteď žádná léčba,jen mastě na promazavani, doted se tipovalo u mnoha lékařů, oč jde, nikdo neví, tak že prý ztráta pigmentu ASI, tudíž Vitiligo.
Pokud ano,tak mi jde jen o to, zda u Vitiliga Priorixem očkovat mohu. Kdyz jsem se ptala, opět ASI můžete. Ráda bych to věděla jistě samozřejmě. Jinak vše ostatní u dcerky v pořádku.
Dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, u autoimunitních nemocí je obvykle standardem, že se k vhodnosti očkování vyjádř...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Milá maminko, u Vaší dcerky jde o 2 věci. Za prvé, je to opravdu vitiligo a pokud ano, o jakou ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vitiligo
Dobrý den, již nějakou dobu mám na obou kolenech a...
Vitiligo
dobry den.memu synovi,18let,se zacaly objevovat bile...
Vitiligo, bělání vlasů
Dobrý den . je mi 14 let a přibližně před 2 rokami...
Bílé skvrny na kůži
Dobrý den, na nohou se mi začaly objevovat bílé skvrny,...
Očkování Priorixem
Dobrý den, mám dotaz ohledně vakcíny Priorix. Před...
Kropenatost
Vážený pane doktore, obracím se neb jsem bezradná vůči...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se jednat o syfilis či jinou pohl. nemoc?

Dobrý den, cca před dvěma měsíci jsem měl sex s prostitutkou z nočního klubu...

Může se jednat o syfilis?

Krásný den paní doktorko. Psala jsem zde ohledně mého problému před dvěma týdny...

Může se jednat o syfilis?

Dobry den chcem sa opitat ci sa nahodou nejedna o syfilis nakolko pred mesiacom...

Může se jednat o syfilis?

Dobrý den, v září loňského roku jsem měla nechráněný pohlavní styk. Před měsícem...

Může se jednat o syfilis?

Dobrý den už delší dobu mě trápí otoky pravého pysku..a k tomu Ešte malé vředy...

Může se jednat o syfilis?

Na konci listopadu jsem měl nechráněný sex s ženou, kterou jsem neznal. cca...

Může se jednat o zánět žil?

Dobrý den, před týdnem se mi objevily křeče v zadní části stehen u obou...

Může se jednat pouze kožní problém?

Dobrý den, cca 3 dny zpátky jsi mi udělala Bulka u pravého varlete při dotyku...

Může se mi do přirození něco z koberce dostat?


Muže se mi vrátit zápal plic.?


Může se po pohlavním styku brát preventivně Nitrofurantoin?


Může se pohlavní infekce projevit 2-3 dny po sexu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se některá z pohlavních nemocí může projevit...

Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?
