Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se pohlavní infekce projevit 2-3 dny po sexu?

Infekce Jakub 11.2.2019

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se některá z pohlavních nemocí může projevit 2-3 dny po rizikovém sexu, který sem měl. Už druhý den mě bolí strašně hlava, mám pocity na zvracení a dráždivý kašel, až mě takzvaně "natahuje", vykašlávám hleny byly nejdřív žluté pak bílé, chvíli mě pálelo při močení, a lehké svědění, ale už odeznělo. Proto sem šel ke své praktické lékařce jestli nejde o nějakou chřipku nebo něco, ale říkala že mám jen zvětšené uzliny nic víc..
Myslíte že by to mohla být některá z pohlavně přenosných nemocí, nebo jen nějaké nachlazení, a jen si toho všímám víc z důvodu rizikového sexu.(šlo o orální sex bez ochrany-žena mě.. )
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, za 2-3 dny po orálním sexu se mohou projevit např. močové infekce nebo kvasinkové ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Po sexu s přítelem mě začala svědit pochva.
Po sexu se svým přítelem mě začala svědit pochva. Ve...
Pohlavní infekce
Dobry den, pred 16 dni jsem mel nechraneny rizikovy...
Rizikový sex, kondylomata -je to projev HIV?
Dobrý den, před měsícem a dvěma a před týdnem jsmem...
Pohlavní infekce ueroplasma
Dobrý den, Chtěla bych se informovat ohledne pohlavní...
Infekce?
Dobrý den, naskytl se mě problém,objevili se mi na...
Pohlavní infekce
Dobrý den, před pár dny jsem měl v pražském nočním...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může se jednat o syfilis?

Dobry den chcem sa opitat ci sa nahodou nejedna o syfilis nakolko pred mesiacom...

Může se jednat o syfilis?

Dobrý den, v září loňského roku jsem měla nechráněný pohlavní styk. Před měsícem...

Může se jednat o syfilis?

Dobrý den už delší dobu mě trápí otoky pravého pysku..a k tomu Ešte malé vředy...

Může se jednat o syfilis?

Na konci listopadu jsem měl nechráněný sex s ženou, kterou jsem neznal. cca...

Může se jednat o zánět žil?

Dobrý den, před týdnem se mi objevily křeče v zadní části stehen u obou...

Může se jednat pouze kožní problém?

Dobrý den, cca 3 dny zpátky jsi mi udělala Bulka u pravého varlete při dotyku...

Může se mi do přirození něco z koberce dostat?


Muže se mi vrátit zápal plic.?


Může se očkovat Priorix u dítěte,pokud má Vitiligo?


Může se po pohlavním styku brát preventivně Nitrofurantoin?


Může se projevit pohlavní nemoc až po 20 měsících?


Může se při bradykardii zastavit srdce?

Dobrý den, může se při bradykardii zastavit srdce?

Muže se rakovina vrátit i po třetí ?


Může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky

dobrý den, může se sonický kartáček na zuby používat i na korunky a můstky -...


Dobry den, chtela bych se zeptat mam nepravidelnou menstruaci tak vzdycky na...

Může se streptokok z akné dostat do krevního oběhu?


Může se tato únava týkat případné nemoci?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně mého zdravotního stavu. Před...

Může se těhotná žena při nachlazení VYPOTIT?


Může se za těmito příznaky skovávat nějaká nemoc?


Může se zubní infekce projevovat i jinde po těle?
