Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může tetování nějak uškodit?

Kožní obtíže Michaela 11.6.2020

Mám dotaz, zda můžu jít na tetování, když jsem měla před půl rokem mononukleózu a stále mám zvýšenou hodnotu bilirubinu? Může tetování nějak uškodit nebo to spolu nijak nesouvisí?Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, případné Vaše tetován nemá s nedávnou mononukleosou a přetrvávající vyšší ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Tetování před operací
Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování...
Tetování a Clexane
Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce...
Vyrážka po tetování
Dobrý den, 2 dny po vybravení tetování (dříve jen obrys...
Tetování a infekce
Dobry den, mam stredne vyznamnou mitralni regurgitaci...
Tetování při léčbě Godasalem
Dobry den ....nedavno mi nasli v noze trombozu ...mam...
Otok po tetování
dobrý den měl bych otázku, dnes jsem byl na tetování...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může souviset chronický kašel s psychikou?

<p>Dobrý den, už tak 10 až 15 let trpím chronickým kašlem. Jsem po operaci vrozené...

Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může Streptococcus agalactiae ohrozit partnera?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může streptokok infikovat pohlavní oblast?


Může škodit sledování pohádek dítětem - na mobilu u jídla ?

Dobrý den, máme 2 letou dceru, která při každém jídle sleduje na mobilním telefonu...

Může těhotná žena nakazit své nenarozené dítě?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je v současné době riskantní se snažit...

Může tento můj stav souviset s potenciálním klíštětem?

Dobrý den, přesně před 8 dny jsem našla na hrudníku ve znaménku něco, co vypadalo...

Může to být alergie?

Dobrý den...Dnes asi ve 4:30 ráno sem se probudil se šíleným záchvatem kašle...

MUŽE TO BYT ALERGIE?

dobri den mam takovou otazku mam dceru ktere je ted 11 měsicu od maličky prochazi...

Může to být ALS, nebo něco jiného ?

Dobrý den, mám už 3 měsíce podivné problémy. Všechno začalo podivným "přetížením"...

Může to být ALS?

Dobrý den, v roce 2017, zhruba rok po porodu, jsem měla kolaps způsobený motáním...

Může to být ALS?

Dobrý den, mám již několikátý týden problémy s pocitem těžkosti v nohách již...

Může to být angína?

Dobrý den.Od včerejšího dne výrazně oteklé uzliny pod bradou a čelistí, na pohmat...

Může to být arytmie?

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, co by to mohlo být, když mám časté bušení...

Může to být astma?


Může to být borelióza a nebo blázním


Může to být Borelióza?
