Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mužete mně proim doporučit nějakeho odborneho lekaře na vyšetřeni ?

Vnitřní lékařství Jana 29.6.2017

Dobrý den !Měla jsem bušeni na hrudi,lekař mně dal egilok.Ten beru již dva roky.Nilkdy mně nebylo nic nalezeno a natočeno.Beru i leky na ředni krve ..preventivně.Mam v posledni době hodně zalehle uši a lekař mně změnil lek egilok na nebivolol...Mužete mně proim doporučit nějakeho odborneho lekaře na vyšetřeni ?Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, lékaře, kterého by jste kromě praktického lékaře mohla s bušením srdíčka a l...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Panický strach z lékaře
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně svého přítele. Jsem...
Můžete mi doporučit kvalitního zubaře a dentálního hygienistu v okolí Prahy 6?
Dobrý den, můžete mi doporučit kvalitního zubaře v...
Návštěva odborného lékaře bez příchodu k praktickému lékaři
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli vadí, když...
Hledám zubního lékaře- zhotovení protézy
Dobrý den, jsem ročník 1959 a od roku 2016 hledám...
Doporučení lékaře
Dobrý den, necítím se v poslední době dobře, co se...
Bratr odmítá lékaře
Dobrý den , mám staršího bratra a stále ho posílám...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Muže žena otěhotnět po lekarkich pijavkach

10 let se snazim otehotnet mam 2 deti a mela sem operaci 2 po ciste a tet 10...

Můžeme se tím otrávit?

Dobrý den, připravovala jsem waffle a chtěla jsem přístroj potřít olejem a neuvědomila...

Můžete mi doporučit kvalitního zubaře a dentálního hygienistu v okolí Prahy 6?

Dobrý den, můžete mi doporučit kvalitního zubaře v okolí Prahy 6, který přijímá...

Můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře?

Dobrý den, můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře? Indikace: Provedení T2W...

Můžete mi poradit Vašim názorem zda se jít vyšetřit či nikoli

Dobrý den. Bývalá partnerka my nedávno zdělila že její staronový přítel má asi...

Můžete mi poradit, jestli je to alegická reakce na ATB?

Vyrážka po ATB, jak léčit? Dobrý den, beru ATB Amoksiklav a nyní se mi na dlaních...

Můžete mi poradit?


Mužete mi ríct o jaký problem muže jit a jak sa to leči?

Dobrý deň V prílohe zasílam foto Mužete mi ríct o jaký problem muže jit a...

Můžete mi, prosím, přeložit do "člověčiny" poslední vyšetření z magnetické rezonance?

Přeji hezký den, od 15 do 18 let jsem byla léčena se skoliózou páteře (cvičení,...

Můžete se prosím podívat na výsledek CT?

Dobrý den, delší dobu mne trápí každodenní nadýmání a kručení v břiše. Zkoušel...

Muži a rakovina děložního čípku


Mužná postava

Dobri den mam 32 a vypadam jako kluk a ženy mi řikaji ad nmužnim mam decky las...

Mužnější rysy


Mužný vous

Dobrý den, předem se omlouvám, jestli Vám můj dotaz přijde směšný, ale i tak...

Můžou antibiotika opozdit menstruaci


Můžou antibiotika zeslabit menstruaci?


Můžou být kondylomata i na břichu?

Dobrý den, když se imunita zbavý hpv viru, tak už se neobjevý? Když se člověk...

Můžou být závratě od zad???


Můžou globule s framykoinem poškodit kondom?
