Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Můžou být kondylomata i na břichu?

štěpan 3.12.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, když se imunita zbavý hpv viru, tak už se neobjevý? Když se člověk zase nenakazí.
a můžou být kondylomata aj na břichu? děkuju za odpověd

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, HPV infekce většinou spontánně vymizí bez znatelných následků do 2 let od nakažení. Pokud k tomu ale nedojde, infekce může vést k rozvoji řady onemocnění napadající různá místa na těle mužů i žen. Lidská imunita si dokáže poradit s těmito viry, u většiny vymizí do 6-ti až 12-ti měsíců. Poté by měl být pacient vyléčen, i když recidivy bývají poměrně časté, spíše ale pi opětovném nakažení. Přenosu viru je možný jak na sliznice anogenitální oblasti, tak na pokožku o okolí, která se dostane do kontaktu s infikujícím virem. Takže ano, i v oblasti břicha se kondylomy mohou vyskytovat. S pozdravem, Dr. Horáková

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Kondylomata se mohou vyskytovat i na břiše. Pokud se podaří kondylomata vyléčit, neměla by se již znovu objevit, pokud nedojde k reinfekci (znovunakažení).

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Kondylomata
Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata
Dobrý den Chtel jsem se zeptat cim odstranim kondylomata...
Kondylomata?
Dobrý den, chtěla bych se prosím svami poradit. Tohle...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Muže žena otěhotnět po lekarkich pijavkach

10 let se snazim otehotnet mam 2 deti a mela sem operaci 2 po ciste a tet 10...

Můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře?

Dobrý den, můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře? Indikace: Provedení T2W...

Můžete mi poradit?


Můžete mi, prosím, přeložit do "člověčiny" poslední vyšetření z magnetické rezonance?

Přeji hezký den, od 15 do 18 let jsem byla léčena se skoliózou páteře (cvičení,...

Mužete mně proim doporučit nějakeho odborneho lekaře na vyšetřeni ?

Dobrý den !Měla jsem bušeni na hrudi,lekař mně dal egilok.Ten beru již dva roky.Nilkdy...

Muži a rakovina děložního čípku


Mužnější rysy


Můžou antibiotika opozdit menstruaci


Můžou antibiotika zeslabit menstruaci?


Můžou být závratě od zad???


Můžou globule s framykoinem poškodit kondom?


Můžou moje zdravotní problémy ohrozit partnerku?


Můžou příznaky souviset s ALS?

Poradit se s lékařem Odpovědi lékařů Odborné články Aktuální témata Další uLékaře.cz...


Dobrý den, můžou se vedlejší účinky antikoncepce projevit až za delší časové...

Mužou to být dutiny?


Můžou to být příznaky boreliózy?

Dobrý den,mamince mého manžela se asi před měsícem a půl po celém těle vytvořily...

Můžou to být příznaky sepse?


Mužská antikoncepce


Mužská antikoncepce

Dobrý den, je v současné době možné předepsání antikoncepce pro muže? Slyšela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Operace leukoplakie v močovém měchýři


Bolest hrudní páteře

Dobrý den, cca 3 týdny cítím pálivou bolest v oblasti zad mezi lopatkami. Bolest...

Oprava zubů v narkoze

dobrý den mám dotaz.... Mám docela zanedbané zuby chtěl jsme se zeptat zda je...

Jak funguje hospitalizace v psychiatrické léčebně

Dobrý den pane doktore už kdysi jsme vám psala a měla bych ještě dotaz. Doktorka...

Dlouhodobá bolest krční a bedeřní páteře

Zdravím, dlouhodobá bolest krční a bederni patere a stále unavena.Lekar nic...

Svědivá vyrážka na krku

Dobrý den, objevili se mi červené fleky na krku. Strašně svědí. Použila jsem...

Brnění a mravenčení rukou

Dobry den, chtela jsem se zeptat co znamena brneni rukou, i prstu mravenceni....

Páteř

Dobrý den paní doktorko, asi tak měsíc mi pobolívá hlava a trochu se mi motá....

Krvácení při stolici

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co by mohly znamenat mé obtíže. Už asi 5...

Normální hodnoty tlaku a pulsu u dětí

prosim jaky je normalni tlak a puls u 5l holčičky naměřili jsme ji nahodne puls...

Sono ledvin

Dobry den, mam diagnozu, sono ledviny a potrebuju poradit ....Parenchym sire...

Pohyb po operaci varixů

Dobrý večer, jsem 20 dní po operaci varixů na nohou, mohl bych už nějak začít...

Nález MR

Dobrý den, prosím Vás o vysvětlení nálezu z MR. Rozsáhlejší gliové změny suprantoriálně...

Dlouhodobe travici potize

Dobry den pani doktorko, pokusim se sve problemy strucne shrnout. Je mi 23 let,...

Rentgen po zápalu plic

Dobrý den, v dubnu trpěla jsem silným dráždivým kašlem, léčena jsem byla Ecobecem....

Citlivé až bolestivé prsní bradavky

Dobrý den, posledních pár dní mě začala bolet na dotek, třeba i trička, nebo...

Pořád plivu zelený hleny z krku

Dobrý den chtěl bych se zeptat je to tak měsíc co jsem od plivnul krvavý hlen...

Bolest kolene a kyčle po operaci menisku

Dobry den pred rokem jsem byl na operaci menisku leveho kolene,stale se .i spatne...

Bolí mně obě chodidla

Dobrý den, už asi rok me bolí obě chodidla, bohužel až nyní sem to začal řešit...

Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Inzerce
×