Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Můžu mít AIDS?

lukas . 29.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, Před 5 týdny jsem měl nechráněný sex. Teď mám vysokou teplotu a průjem, muže jít o nákazu AIDS, nebo kde jen o střevní chřipku? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Spíše jde jen o střevní virosu, ale pokud šlo o styk rizikový, určitě bych krevní testy k vyloučení HIV doporučovala.

Související dotazy

Strach z AIDS
Dobrý den mám hrozný strach týkající se Aids,myslíte...
Je možné, že jsem se mohl nakazit Aids/Hiv?
Dobrý večer, Před dvěma týdny jsem měl chráněny pohlavní...
Strach z AIDS
Dobrý den prosím poradte mi,mám hrozný strach.Před...
HIV infekce
Ahoj, jak se mohu nakazit AIDS? Když mi někdo podá...
AIDS
Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV....
Mužu být nakaženej aids?
Dobrý den mužu být nakaženej aids? Přibližně před 4...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu do sauny?

Mam sinus tachykardii tlak 150/100, tep 108, je mě 68let, nejměně 2x týdně jsem...

Můžu dvakrát po sobě užívat prášky

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu antikoncepci užívat dvakrát po...

Můžu HAC vysadit sama?

Dobrý den, již 12 let užívám hormonální antikoncepci. Nyní jsem se rozhodla,...

Můžu ještě vyrůst?

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se Vás zeptat, je mi 18 let a měřím asi...

Můžu jí věřit?

Dobrý den,beru HA Vreya 12 dní,předtím sem brala Diane 35,měli jsme s přítelem...

Můžu jít na MR s černým kašlem?

Dobrý den. V nejbližší době mám jít na Magnetickou rezonanci ale zárověn mám...

Můžu jít plavat bez tampónu?

Dobrý den potřebovala bych velmi rychle poradit. Dostala sem prvně menstruaci...

Můžu kombinovat různé léky?

Dobrý den, mám na vás dotaz zda můžu kombinovat léky? Asi půl roku beru antidepresiva...

Můžu kombinovat různé léky? Druhá otázka

Dobrý den pane doktore, děkuji za předešlou odpověď, ale měla bych ještě...

Můžu koupit v lékarně "Po...

Můžu koupit v lékarně "Postinor" bez předpisu?

Mužu mít alergii ve vlasech..?

dobrý den trápí mě svědivé červene flíčky které si vždy rozdrbu na strup už...

Můžu mít děti??

Dobrý den,je mi 11 let.V 8 měsících jsem podstoupila operaci vaječníků,měla...

Můžu mít kapavku díky masturbaci?

Dobrý den, Prosím pomozte. Mám problém, nedávno mi z penisu začala odkapávat...

Mužu mít lymfom?

Dobrý den,v červnu jsem měl chřipku s rýmou a zvýšenýma teplotami teplotami,ryma...

Můžu mít pohlavní styk během 7 denní pauzy od antikoncepce?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je mi 17 let a antikoncepci mám Lindynette...

Můžu mít syfilis ?

Dobrý den. Před nějakou dobou se mi u penisu objevil tvrdý vřed.Ale ještě mi...

Můžu nakazit přítele i když jsem léčena

Dobrý den už přes 3roky mám pohlavní nemoc Syfilis jsem prelecena a chci se...

Můžu nepoužívat antikoncepci?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Co si myslíte o pilulkách antikoncepce? A...

Mužu otěhotnět

Dobrý den,ráda bych se zeptala jeslti mužu otěhotnět když beru prášky na podporu...

Můžu otěhotnět

Dobrý den měla bych otázku,Měla jsem menstruaci a s přítelem jsme se milovali...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×