Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Můžu užívat zerex v 17 letech?

Martin . 9.9.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je bezpečné užívat zerex v 17 letech. Díky za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Dobrý den Martine, myslím, že preparát Zerex není vzhledem k vašemu věku pro vás vhodný. Z jakého důvodu byste ho chtěl užívat, resp. jaký problém vás k tomu vede? Doporučuji konzultaci s urologem. Díky za dotaz, s pozdravem, Kristýna Jiříčková.

Související dotazy

Zerex po zánětu prostaty
Dobrý den, prosím Vás, zajímá mě, jestli mohu...
Těhotenství v 17 letech
Dobry den, je mi 17 a s nejvetsi pravdepodobnosti jsem...
Únik moči v 17 letech
Dobry den, mam takový problém, posledni dobou se mi...
Můžu HAC vysadit sama?
Dobrý den, již 12 let užívám hormonální antikoncepci....
Můžu dvakrát po sobě užívat prášky
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu antikoncepci...
Problém s erekcí v 17 letech
Dobrý den pane doktore. Poslední dobou se potýkám s...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu se ode mne přítelkyně nakazit kondylomaty, když je mám? A co HIV?

Dobrý den, jsem si celkem jistý, že mám kondylomata. Na netu jsem četl něco...

Můžu se opět nakazit žloutenkou B?

Zdravím mám dotaz pokud jsem mnela žloutenku B lecenou interferonem a úspěšně...

Můžu si nechat udělat tetování, když mám ztrátu pigmentu?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda si můžu nechat udělat tetování když mám...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Můžu sportovat při užívání atb?


Můžu tloustnout i pomoci léku na štítnou žlázu

Dobrý den , ráda bych se dozvěděla jestli je možné že když jsem brala euthyrox...

Můžu ty dva prášky nedobrat, aby mi menstruace začala o dva dny driv?


Můžu u HŽT končetinu zatěžovat?

Dobry den rad bych se zeptal zda kdyz uz se lecim s trombozou 4 tyden a noha...

Můžu užívat tento lék i 14 dní v kuse?


Můžu užívat tyto dva prášky dohromady biofenac a dimexol?


Můžu vytrhávat chloupky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevadí vytrhávání chloupků z kůže, na...

Můžu z masturbace dostat syndrom karpálního tunelu?

dobry den, muzu z masturbace dostat syndrom karpalniho tunelu ? dekuji :).............

Mužu začit s novou antiko?

dobry den,mam takovou otazu...brala jsem 4 mesice antiko-lindinette20 nebylo...

Myastenia gravis a invalidní důchod

Dobrý den, před 4 měsíci mi diagnostikovali latentní tetanii, po dalším měsíci...

Myastenia gravis?

Dobrý den, mám jistý problém, již 7 měsíců po UPV se mi zle dýchá, je to každodenní,...

Myasthenia gravis

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč se při myasthenii gravis, nesmí pít...

Myasthenia gravis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké příznaky má myestenie. Už cca 4.roky...

Myasthenia gravis + Kaposiho sarkom kuze

Dobry den vazena pani doktorko. Pred rokem u taty lekari objevili Myasthenii...

Mycobakteria

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi mykobacterii vulneris a...

Mycomax


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Těhotenství a elektřina

Dobrý den, jsem v 15.týdnu těhotenství a dostala jsem ránu od elektrického ohradníku....

Kručení v břiše a průjem

Dobrý den Je mi 21 let, a trápí mě každodenní kručení ve střevech, které trvá...

Pálení a svědění zevní části genitálu

Dobrý den. Mám takový intimní problém trvající asi 2 týdny. Začalo to svěděním...

Jak poznám pásový opar?

dobrý den, jak poznám pásový opar...trvá to už měsíc...vždy se mi udělá jeden...

Bouličky u ústí moč. trubice

Dobrý den,objevil jsem bouličky u ústí moč trubice,nikdy jsem si jich nevšiml...

Kvasinky po atb. léčbě

Dobrý den, dostala jsem na kvasinky globule Macmiror Complex 500 1x po dobu...

MUDr. Tomáš Ptoszek

Praktický lékař pro dospělé

Rakovina vám milování ukrást nemusí!

Sex je asi ta úplně poslední věc, na kterou člověk myslí, když zjistí, že má...

Svědění řitního otvoru a páení při močení


MUDr. Jan Šich

Ordinace PL pro dospělé

Puchýřky na obličeji

Dobrý den,je mi 15 a nikdy jsem neměla žádný problém v oblasti obličeje,ale...

Odstavení miminka od kojení

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na to, jak odstavit miminko od kojení. Z...

Pálení při močení


Magnetická rezonance

Dobrý den, nádor na mozku de odhalí jedine magnetickou rezonanci?? Můj lékař...

Pamět´

Jak efektivně procvičovat pamět´, která je o celé pásmo horší, než ostatní funkce?...

MUDr. Lydie Malá

Praktický lékař pro děti a dorost

Jak si poradit s ječným zrnem

Ječné zrno je pupínek nebo váček, který se může vytvořit na horním i dolním...

Vermox - dávkování

Dobrý den, minulý týden jsem u dcerky zaznamenala výskyt roupů. Poté i u sebe....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×