Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Můžu se opět nakazit žloutenkou B?

Infekce Simona 10.6.2017

Zdravím mám dotaz pokud jsem mnela žloutenku B lecenou interferonem a úspěšně
A ted jsem se napila pol klukovi který ji ma a mne krvácí dásně dostanu znova nebo jsem imuni ?děkuji za odpovet moc mi pomůže uklidnit

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý večer,
přenos slinami je vzácný, vzhledem k tomu, že jste již žloutenku B prodělala,...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Pokud jste žloutenku typu B prodělala nebo jste absolvovala úspěšnou léčbu, nemůžete se ji...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přenost hepatitidy B a C
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat, zda je možné nakazit...
Žloutenka tip B
Dobrý den.V 18 letech jsem se nakazil žloutenkou tipu...
Můžu se nakazit HIV nebo hepatitidou C při močení do šampusky?
Dobry den, jen by me zajimalo, zda je nejake riziko,...
Lze se nakazit při vzájemné masturbaci mužů?
Dobrý den pane doktore, můj dotaz se týká přenosu...
Můžu se nakazit seborhoickou dermatitídou?
Ma pritelkyne ma sebehorickou dermatitidu. Muzu se...
Nákaza žloutenkou
Chtěla bych se zeptat, jestli se můžu při pohlavním...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu po odstranění štítné žlázy jíst mořské ryby?

Dobrý den, před lety mi byla odstraněna štítná žláza a bylo mi řečeno, že nemám...

Můžu použít zázvor při hypertenzi

Jsem rok po infarktu, delší dobu se léčím na hypertenzi. Je pro mne vhodné používat...

Můžu před první návštěvou gynekologie vypít trochu alkoholu, abych se tak nebála?

Ahoj, mám takový dotaz jestli se můžu před první návštěvou gynekologie vypit...

Můžu předcházet ztučnění jater?

Dobrý den. Co je ztukovateni jater a jak se mu branit? Proc si nechat játra...

Můžu se na tento negativní výsledek spolehnout?

Dobrý den, chci se zeptat pokud jsem byl na vyšetření na syfilis z krve. Přesně...

Můžu se nakazit HIV nebo hepatitidou C při močení do šampusky?

Dobry den, jen by me zajimalo, zda je nejake riziko, ze se clovek nakazi hiv...

Můžu se nakazit mononukleózou?

Dobry den, chtěla bych se zeptat. Kamarádka byla ve styku se slečnou , která...

Můžu se nakazit seborhoickou dermatitídou?

Ma pritelkyne ma sebehorickou dermatitidu. Muzu se od ni jakymkoliv spusobem...

Můžu se ode mne přítelkyně nakazit kondylomaty, když je mám? A co HIV?

Dobrý den, jsem si celkem jistý, že mám kondylomata. Na netu jsem četl něco...

Můžu se ode mne přítelkyně nakazit kondylomaty, když je mám? A co HIV?

Dobrý den, jsem si celkem jistý, že mám kondylomata. Na netu jsem četl něco...

Můžu si nechat udělat tetování, když mám ztrátu pigmentu?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda si můžu nechat udělat tetování když mám...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Můžu sportovat při užívání atb?


Můžu tloustnout i pomoci léku na štítnou žlázu

Dobrý den , ráda bych se dozvěděla jestli je možné že když jsem brala euthyrox...

Můžu ty dva prášky nedobrat, aby mi menstruace začala o dva dny driv?


Můžu u HŽT končetinu zatěžovat?

Dobry den rad bych se zeptal zda kdyz uz se lecim s trombozou 4 tyden a noha...

Můžu užívat tento lék i 14 dní v kuse?


Můžu užívat tyto dva prášky dohromady biofenac a dimexol?


Můžu užívat zerex v 17 letech?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je bezpečné užívat zerex v 17 letech....

Můžu v červenci letet na dovolenou do Egypta?

Dobrý den prosila bych radu jsem po baypase v levé noze od roku 2013 A v právě...