Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Myom a těhotenství

Gynekologie Hanka . 10.1.2008

Mám 4 roky po operaci myomu na děloze, rok a půl po porodu císařským řezem v 37tt. Při kontrole mi lékař našel na děloze nový myom-zatim 12mm. Jinak jsem prý v pořádku. Můu uvažovat o dalším těhotenství a jaká jsou rizika? Je mi 31let. Dík za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, o dalším těhotenství uvažovat můžete (doporučuji ale to předem zkonzultovat s gynekologem, který zná Váš celkový stav a přesné uložení myomu i další podrobnosti). Je pravděpodobné, že bude opět nutné provést císařský řez. Nelze vyloučit riziko, že myom bude růst nebo že se objeví další, většinou ale problém nebývá.

Související dotazy

Myom
Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu...
Myom
U Vás často v poradně zazní výraz myom, co to je? Děkuji
Myom
Zdravím Jé mi 19 let a jsem měsíc a půl po potratu...
Myom dělohy
Dobry den moja snubenica ma v unoru 24let a ma myom...
Abtorze myomu
Dobrý den.Mám dotaz kvůli operaci myomu.Pro krvácení...
Myomy dělohy
Dobrý den, měla bych následující dotaz. Je mi 47 let,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Myom

Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu nezvyklé, ještě jsem neměla...

Myom

Dobrý den, prosím o názor. Před 3 lety mi byl nalezen 15 mm myom v děloze dle...

Myom


Myom 8 cm-nemohu být těhotná

Doktor gynekolog me pres ultrazvuk diagnostikoval myom 8 cm velký nemohlo by...

Myom a dlouhodobý výtok

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Již 14 měsíců mám výtok z pochvy...

Myom a interupce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, neplánovaně jsem přišla do jiného stavu a...

Myom a jako prevence zvětšování Mirena

Dobrý den. Je mi 44, mám rostroušenou sklerózu asi 11 let, jsem stabilizovaná,...

Myom a léčba

Dobrý den, loni v červnu jsem byla u své gynekoložky na preventivní prohlídce....

Myom a otehotneni

dobry den asi pred rokem a pul mi na gynekologii rekli ze mam myom o velikosti...

Myom a polyp

Dobrý den, je mi 45 let, na vyšetření u gynekologa mi byl zjištěn polyp nebo...

Myom dělohy

Dobrý den,mám jen jeden dotaz,byla jsem u lékařky a ta mi řekla že mám malí...

Myom dělohy

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, aby se myom zmenšil nebo postupně...

Myom dělohy

Dobry den, chodim pravidelne na gyn. prohlidky, je mi 36let, 2porody, nikdy...

Myom dělohy

Dobry den moja snubenica ma v unoru 24let a ma myom gynekologicka v mynuli rok...

Myom dělohy

Dobrý den, Od roku 2014 mám děložní myom.. Kvůli tomu mám silně střídavou...

Myom dělohy

Prosím o radu pane Doktore,lékař gynekolog mi diagnostikoval myom v děloze o...

Myom dělohy

Dobrý den, před 2 měsíci jsem byla na operaci s vaječníkem. Měla jsem nezhoubný...

Myom dělohy


Myom dělohy a útvar na děložním hrdle

Dobry den.V pondeli me byla provedena abraze v CA, odstraneni polypu.diagnostikovan...

Myom již po několikáté

Dobrý den, lékař mi na prohlídce našel myom o velikosti 6cm a ještě jeden menší...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×