Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nárůst krevního tlaku

Vnitřní lékařství Jaroslav 13.5.2020

Dobrý den
dlouhodobě se léčím na vysoký tlak u Mudr. Mikulce a s léčbou a přístupem pana doktora jsem velmi spokojen. Nicméně poslední asi 3 týdny mne trápí vysoký tlak, který si vždy po ránu měřím přístrojem "Veroval" průměr hodnot za 14 dnů 138/114. Nutno přiznat ´, že to i cítím tlakem v hlavě a trošku i na hrudi. Po posledním vyšetření mi pan doktor zvýšil u léku Candezek z 16/5 na 16/10g, což jsem po dobrání předchozího asi před 3 týdny začal užívat. Je mi divné, že lék je silnější ale tlak se mi zhoršil, možná je to náhoda a důvod je někde jinde. V příloze posílám výsledky posledního vyšetření. Prosím o radu co dělat.

Odpovídá lékař:

MUDr. Hana Šilarová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Všeobecný praktický lékař, ordinace Milevsko

Dobrý den Jaroslave. Nejprve je důležité si ověřit, že měříte tlak správně. Váš přís...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Měření krevního tlaku
Dobry den.Dneska som si namerala tlak 119/100..po chvilke...
Pokles krevního tlaku
Dobrý den, je mi 52, beru lék na vysoký tlak a diabetes....
Měření krevního tlaku
Dobrý den. Je mi 35 let. Naměřil jsem dnes večer tlak...
Sustanon a Concor
Dobrý den pane doktore,chtěl jsem se zeptat jestli...
Již delší dobu mě trápí kolísání krevního tlaku
Dobrý den! Již delší dobu mě trápí kolísání krevního...
Bolesti krční páteře a následné zvýšení krevního tlaku
Dobrý den manžel má recidivujici ataky vertiga v.s.cervikogenni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nárt

prosím vás z čeho může být tendovaginitis.. hraju závodně volejbal a jezdím...

Nárt

Včera jsem dostal při fotbale takzvaně šlapáka na nárt, když chodím tak mě nárt...

Nárty

Dobrý den, asi týden, či dva mě začala svědět kůže. Udělaly se mi malé červené...

Naručení psychiky

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je možné, že příznakem narušené psychiky...

Naruseni antikoncepcniho ucinku

Dobry den, v 18:00 jsem snedla jidlo, ktere mi nesedlo. V 18:30 jsem uzila antikoncepci...

Nárůst hmotnosti

Dobrý den, prosím o radu, před dvěma lety mi byla odebrána děloha , vše probíhalo...

Nárůst hmotnosti

Dobry den, prosim o radu. Moje tělo šíleným zpusobem ukládá tuk hlavně v oblasti...

Nárůst hmotnosti

Moc děkuji za vas cas a vasi rychlou odpoved...psala jsem ohledne vysokeho narustu...

Nárůst hmotnosti, otok DKK

Je mi 31. Za posledni rok a puj jsem pribrala 10 kilo a ac vim ze me sedave...

Nárůst jaterních enzymů a steatóza při léčbě roztroušené sklerózy

Dobrý den, od roku 2018 v rámci léčby roztroušené sklerozy, eskalace na lék...

Nárůst PSA po biopsii prostaty

Hodnoty PSA Z duvodu progradujicich hodnot PSA ( S PSA 4,59 a pozdeji 9,1)...

Nárůst tepové frekvence při sportu

Dobrý den, jezdím etapové závody na kole a celoročně sportuji kolem 25 - 40...

Nárůst váhy

Přibírá se po lécích? Například při častém užívání léků nejen proti bolesti,...

Nárůst váhy a léky

Dobrý den... léčím se už tři měsíce s hodně vysokým tlakem,který moc neklesá......

Nárůst váhy po hormonální antikoncepci

Dobrý den, Beru HA Yadine. Teď 6. dnem. Je to má 5. HA, kterou jsem vyzkoušela. Svojí...

Nárůst váhy po operaci žlučníku

Dobry den chci se zeptat ja sem šla osobne dobrovlne na operaci žlučniku hrozilo...

Nárůst váhy při hormonální substituci

Dobrý večer.Po 8 letech léčby Thyrozolem na aktivní štítnou žlázu,kdy při větším...

Narůstající nesnesitelná bolest

Zdravím, mám již delší dobu problém se zubem ale teď si nejsem jistá jestli...

Nárůstek

Dobrý večír, chtěl bych se prosím zeptat mám na hlavě že zadní části, přibližně...

Nárůstek

Dobrý den je mi 26 let a od roku 2005 jsem na vozíku po autonehodě poslední...