Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

NASIL NANO INTIMA

Kožní obtíže Jiří K. 15.6.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, chystám se koupit si tekuté mýdlo NASIL a intimní gel NASIL NANO INTIMA. Mohu tato mýdla nanášet na kůži pod předkožkou, nebo pouze na předkožku? V příloze Vám zasílám fotografie mého problému. Na obrázcích 1 a 2 mám skoro celou délku koruny žaludu fialovou. Některá místa jeho povrchu jsou také fialová. Jedná se o zánět? Na obrázku 3 mám dokonce bouli, je mi 24 a mám ji odmalička, asi vrozený kavernózní hemangiom. Můžete mi to potvrdit? Nikdy jsem s tím nebyl u doktora. Nikdy jsem neměl pohlavní styk a nedávno jsem si našel holku. Bojím se, že bych jí nějak vážně ublížil, i když by se mělo jednat o benigní nádor. Je pro ni tedy pohlavní styk nebezpečný? Doplnění informací: Ve skutečnosti je kůže trochu fialovější (tmavější) než na fotkách. Pouze na obou bočních stranách ho mám fialový a na koruně žaludu. Uprostřed je růžový. Většina mužů ho má celý růžový, včetně koruny.

Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, a co máte za potíže, že uvažujete nad zánětem? Na vrcholu žaludu máte hemangiom, nijak neohrozí Vás ani sexuální partnerku. Fialová barva žaludu je normální, je podmíněná bohatší cévní kresbou, v okolí koruny žaludu jsou drobné angiofibromky taky přítomné u mnoha mužů a zcela neškodné. Intimní mýdla a gely nejsou pro péči o genitál vůbec vhodné, narušují normální mikroflóru, umožňují pomnožení oportunních patogenů, jako například kvasinek. Genitál omývat pouze čistou vodou, pokud jsou nějaké subjektivní problémy, ještě dotaz doplňte o tyto informace, zatím nevidím nic, co by vyžadovalo nějaký režim či dokonce léčbu, s pozdravem, Dr. Horáková

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý den, prosím určitě navštivte dermatologa , ten Vás vyšetří, popřípadě provede sono vyšetření, haemangiom samotný není problém , může se ale stát , že při opakovaném dráždění asymetricky poroste a to by pak problém byl , takže byla bych opatrnější, než píše praktický lékař a určitě navštivte dermatologa. Co se týče aplikace intimních mýdel, zde kategoricky s praktikem nesouhlasím, pokud je mýdlo dermatologicky testované , má pH a složení (tenzidy) ideální jak na předkožku , tak na okolí, takže se ho vůbec nebojte a naopak je mnohem vhodnější než obyčejné mýdlo a voda bohužel nemá takou schopnost pokožku adekvátně očistit (smegma , zbytky sekretu atd..). S pozdravem

Související dotazy

Bolest na vulvě
Dobrý den, Dnes, když jsem se koupala ve vaně a omýváa...
Erosivní balanoposthitida
Dobrý den,na penisu se mi objevily tyto pupínky. Minulý...
Vyrážka penisu
Dobrý den, mám dotaz ohledně pupínků na penisu(viz....
Agresivni chovani a afekty
Dobry den, rada bych vas pozadala o radu. Pokusim se...
Je to zanet?
Dobry den, Jiz treti den me pali pochva. Prvni den...
Prasklá kůže mezi půlkami
Dobrý den, zrovna jsem se léčil s angínou a celý týden...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nasazení HA 3 dny po skončení MS

Dobrý den, antikoncepci Lyndinette 20 jsem nasadila 3 dny po skončení menstruace....

Nasazení HA uprostřed cyklu

Dobrý den, psala jsem tento dotaz: Dobrý den, začala jsem brát HA Yadine ne...

Nasazení HA uprostřed cyklu

Dobrý den, začala jsem brát HA Yadine ne v době menstruace, ale v polovině cyklu....

Nasazení hormonální antikoncepce

Dobry den, za par dnu se mi dostavi menstruace a ja zacnu brat HA Lunafem....

Nasazení hormonální léčby po operaci štítné žlázy.


Nasazení retaineru (drátu zevnitř zubů) po roce od sundání fixních rovnátek

Dobrý den, před rokem mi ortodontistka sundala po dvou a půl letech fixní rovnátka...

Nasazení rovnátek s vytržením horní čtyřky

Dobrý den, před třemi lety mi sundali rovnátka, nic méně se vznáší hrozba znovu...

Nasedlo Vám na uroinfekt ještě běžné nachlazení

Dobry den, v pondeli jsem dostala atb.Furolin na zanet moc.cest, ktere jsem...

Nasezní antikoncepce, ztracený tampon

Dobrý den, problémy jsou tři. Po konzultaci s gynekoložkou jsem začla užívat...

NASH syndrom, doplnění otázky č.222287

Doplněňující otázka k odpovědi http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-222287 Děkuji...

Násilí

Jsem těhotná, a když jsem šla večer domů, neznámý muž v kukle mě shodil na zem,...

Násilí u zubaře

Dobrý den, minulý týden mě večer začala bolet osmička vlevo dole (ještě není...

Nasilne fyzicke pocity a domyslavost

Dobry den chcem Vas poprosit o radu. Uz som Vam pisala aj za moju tetu a tento...

Naskakující pupence a svědění uší

Hezký den, nevím vůbec, zda moje dva problémy souvisí... Posledních pár dní...

Následek mononukleozy?

Dobrý den před 2 měsíci jsem prodělala inf. mononukleozu a i když držím dietu...

Následek otřesu mozku?

Dobrý den, syn (12 let) před rokem ve škole upadl ze stoje na zadní část hlavy...

Následek po obstřiku kostrče

Vážený pane doktore, dovolte mi Vás požádat o radu, dodnes jsem nezjistil...

Následek po obstřiku kostrče

Vážený pane doktore, dovolte mi Vás požádat o radu, dodnes jsem nezjistil...

Následek škrábání

Dobrý den, mám problém s takovou vyrážkou nebo co to je. Vždy, když me něco...

Následek úrazu páteře

Dobrý den, před rokem jsem při úrazu utrpěla frakturu obratle L4 AO A2, bez...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hodnoty tsh a cholesterolu

Dobrý den,před nedávnem jsem byla na odběru krve a na ultrazvuku se štítnou...

Bolest očí

Dobrý den, je mi 15 a už 2 dny mě bolí oči a čelo při koukání do stran. Ibalgin...

Hodnota TSH

Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku, kde mi byla zjištěna...

Zaskočení sousta

Dobry den, zaskocilo mi sousto pri jidle a nemohla jsem se nadechnout. Zacalo...

Svalová slabost končetin

Dobrý den, doplňuji svůj dotaz ze 16.1. Dotaz zní: je mi 32 let a již cca...

Mazové žlázy varlat

Dobrý den, dnes jsem si všimnul takových teček na varlatech. Zajímalo by...

Popraskané koutky úst

Dobrý den, už asi dva týdny mám popraskané koutky u pusy, a poslední tři dny...

Bolest v krku

Dobry den, uz mesic me boli v krku, da se to vydrzet, ale jiz me je to neprijemne....

Bolest ramene


Akne a padání vlasů

Dobrý den, mám několik příznaků:akne,občasné padání vlasů,v minulosti v těhotenství...

Malý penis

Dobry den je mi 25 roku a muj penis jen 3 cm co mamdelat aby byl vesi a delsi

Předčasná a nepravidelná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, beru antikoncepci minisiston a teď jsem potřebovala...

Dvanácterníkové vředy - křeče

Dobrý den, na dvanácterníku mám podle doktorky nějaké jizvyčky s bouličkou nebo...

Před osmi týdny jsem měla úraz kolene

Zdravím Vás, Před osmi týdny jsem měla úraz kolene, kde jsem si natrhla vnitřní...

Bolest prstů

PROSÍM O RADU ,ASI MĚSÍC MÁM TEN TO PROBLÉM S PRSTY NA RUKOU ŽE ,KDYŽ SE PROBUDÍM...

Bílý povlak jazyka


Hemeroidy

Dobrý den, včera mi vyhřezl hemeroid o velikosti nafouklé fazole, je nalitý,místy...

Bolest břicha a plynatost


Dlouhodobá bolest břicha a teplota

Dobrý den, už asi pul roku mě trápí bolesti v pravém podžebří...nyní se ta bolest...

Bolest v podbřišku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×