Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nedomykavost a letadlo

Katerina . 28.5.2015

Dobrý den, dnes mi na ultrazvuku byla zjištěna lehká nedomykavost. Pan doktor řekl, že to není akutní a mám přijít na kontrolu v září. Na začátku prázdnin se chystám do USA a mám obavy z letu- nemohou se vyskytnou nějaké srdeční komplikace? Děkuji předem, K.

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, nemusíte mít obavy. Lehkou nedomykavost chlopně má hodně lidí. Na to se opravdu neumírá. Letět do USA můžete s klidným svědomím.

Související dotazy

Nedomykavost chlopně
Dobrý den, mám přítele, který má nedomykavost srdeční...
Nedomykavost chlopně a dárcovství krve
Mám vrozenou nedomykavost pravé srdeční chlopně, chodím...
Létání letadlem
Dobrý den.Ráda bych věděla,jestli je problém a riziko,...
Aortální nedomykavost, katetrizační ablace, bušení srdce
Dobry den, Pred 3mi tydny mi znistili aortalni nedomykavost...
Sport a srdeční vada
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s posilováním...
Nedomykavost chlopně
Dobrý den, jmenuji se Jirka a je mi 17 let, v 11 letech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nedokrvení mozku

Dobrý den, v průběhu jednoho měsíce jsem měla 4x migrénu s aurou a to poprvé...

Nedokrvení prstů po zaškrcení

Dobrý den, mám velmi podivný problém. Když třeba nesu tašky, tak se mi na rukou...

Nedokrvování některých článků prstů

Dobrý den, zřídka se mi stává, že se mi přestanou dokrvovat konečky prstů. Prst...

Nedokysličení plodu

Velice děkuji za odpověď ohledně utrogestanu při ztvrdnutí břicha, chtěla bych...

Nedoléčená infekce nebo zánět

Dobrý den, může nedoléčená infekce způsobit bolest kloubů a tlak na hrudi,zhoršené...

Nedoléčená kvasinková infekce.?

Dobrý den, chtěl jsme se zeptat měl jsem kvasinkovou infekci ale přijde mi že...

Nedoléčený výron kotníku

Dobrý den, ráda bych s Vás zeptala, co bych měla dělat s nedoléčeným výronem...

Nedomykavá aortální chlopeň

Dobrý den, je mi 13 a mám nedomykavou aortální chlopeň (1. stupně, asi 5mm)....

Nedomykavost

Dobrý den, mám nejspíš od narození Prolaps MI s malou regurgitací, dělám od...

Nedomýkavost

Dobrý den, jmenuji se Jana a je mi 15 let. Vždycky, když se třídou běháme například...

Nedomykavost aortální chlopně

Dobrý den, mám lehkou nedomykavost aortalni chlopně. Věnují se silovému trojboji....

Nedomykavost aortální chlopně

Dobrý den, je mi 20 let a od 3 let jsem sledovaná v kardiologické poradně pro...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den,chtěl bych se zeptat je mi 17 a mám srdeční nedomykavost chlopně...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den. V říjnu 2010 jsem prodělala infekční mononukleózu, od té doby mám...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den, rád bych se zeptal na nedomykavost levé chlopně s mitrální regurgitací....

Nedomykavost chlopně

Dobrý den, mamince byla diagnostikována nedomýkavost srdeční chlopňě. Je jí...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den, Můj přítel má od narození nedomykavost chlopně (s tím související...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den, mám přítele, který má nedomykavost srdeční chlopně. Je mu 20 let,...

Nedomykavost chlopně

Dobrý den, jmenuji se Jirka a je mi 17 let, v 11 letech mi byla zjištěna nedomykavost...

Nedomykavost chlopně

dobrý den, je mi 45 let a mám nedomykavost chlopně a zajímá mě, jaké mám šance...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×