Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Neslyším na jedno ucho od doby co používám antibiotika

Pavel . 11.6.2014

Dobrý den,už 3 den používám antibiotika Tevaklav 1g a odrázu jsem přestal slyšet na jedno ucho.Je to normální,mám zajít ušnímu ,do kdy to bude asi trvat?Aneb umíte mi poradit co s tím??

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážený pane Pavle, přípravek Tevaklav není registrován v České republice. Doporučuji Vám kontaktovat Vašeho předepisujícího lékaře. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Neslyším na jedno ucho
Dobrý den, již cca rok při zvýšeném hlasu resp. při...
Neslyším na levé ucho
Dobrý den, Včera jsem dostala pár facek, které zasahovali...
Zalehlé ucho
Zdravím Vás, včera jsem si čistil uši a jelikož jsem...
Antibiotika na zánět ucha a dutin
Dobrý den pane doktore jsem maminka 3 měsíčního chlapečka...
Úraz ucha
Zdravím, Včera jsem na se uhodil do hlavy v oblasti...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neschopnost smířit se s minulostí

Dobrý den, je mi 17 let, vyrůstala jsem nefunkční rodině. Rok jsem v DD. Když...

Neschopnost termoregulace těla

Dobrý den, měl bych takovou jednu otázku, moje přitelkyně absolutně nezvládá...

Neschopnost usnout

Dobrý den. Již třetím dnem, respektive nocí vubec nespím. Když si jdu lehnout,...

Neschopnost usnout

Dobrý den, posledních 14 dní zažívám období, kdy vůbec nejsem schopna usnout,...

Neschopnost ztopoření penisu 21 let

Dobrý den je mi 21 let a už delší dobu mám problém, že se mi ani neztopoří...

Neschopnot doslapnut na celu plochu chodidla pri drepe.

Dobry den. Aktivne beham uz par rokov skoro celorocne a k behu posilujem s...

Neskutecny strach

Dobry den pani doktorko. rozhodla jsem se, ze vam napisu, protoze jsem uz zoufala....

Neskutečná bolest břicha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co by mohlo být příčinou neskutečné bolesti...

Neskutečná bolest hlavy mého přítele.

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Mého přítele(20) od 9ti let neskutečně bolí...

Neslyším na jedno ucho

Dobrý den, již cca rok při zvýšeném hlasu resp. při zakřičení, neslyším na...

Neslyším na levé ucho

Dobrý den, Včera jsem dostala pár facek, které zasahovali pres levé ucho, od...

Nesnasenlivost mlecnych vyrobku u 14m. ditete

Dobry den, muj 14mesicni syn ma pres 4mesice problem s mlecnymi vyrobky. Kdyz...

Nesnášenlivé reakce na sacharidy

Dobrý den. Již delší dobou na sobě pozoruji reakce na cukry. Nejhůře je mi po...

Nesnášenlivost antibiotik

Dobrý den, dostala jsem antibiotika xorimax 250 po dvanácti hodinách na akutní...

Nesnášenlivost beta-blokátorů

15 let jsem užívala na vysoký tlak a arytmii Trimepranol, od doby,kdy už není...

Nesnášenlivost česneku a cibule

Dobrý den Může být příčinou nesnášenlivosti česneku nebo cibule parazit,...

Nesnášenlivost kovu

Dobrý den, pomalu celý měsíc jsem měla vyndané z uší naušnice, kdy jsem bolavé...

Nesnášenlivost léků na cukrovku

Dobrý den.Mám cukrovku 2 stupně.Užívala jsem medformin1000 cliclazid 30 nesnasela...

Nesnášenlivost léků při cukrovce

Dobrý den,mám cukrovku 2.typu a chci se zeptat,proč nesnáším léky na snížení...

Nesnášenlivost masa

Dobrý den, Obracím se na Vás s prozbou na radu ohledně mého problému. Můj problém...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×