Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nižší tlak ??

Vnitřní lékařství Jaroslava 11.4.2019

Dobrý den, chtěla bych se optat, praktický lékař mi zvýšil dávku léků Letrox ze 100mg na 125mg v dávce 1xdenně, dále mi předepsal Torvacard 20mg také 1xdenně, ten jsem nikdy před nebrala.. Ale asi po týdnu užívání mám poslední dva dny stavy nevolnosti a točí se mi hlava, tlak mi kolísá od 120 na 72, 133 na 80. Může mít navýšení dávky Letroxu a přidání Torvacardu vliv na tyto změny tlaku, když jsem dříve tyto problémy neměla? Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den, bohužel z tohoto se moc vymyslet nedá, záleží jaké další léky berete, jaké byl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, paní Jaroslavo, lék Torvacard je na snížení cholesterolu, problémy s kolísavým t...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nižší tlak, vyšší tepová frekvence
Dobrý den, je mi 28, 180 cm/ 68 kg, pravidelný sport...
Únava a nižší tlak
Dobrý den, je mi 19 let a mám potíže již 3 roky s...
Krevní tlak
Je mně 62 roků, žádnou těžší nemoc jsem nikdy neměl,...
Vysoký tlak
Dobrý den...v mládí jsem vždy trpěla na nízký tlak....
Nižší krevní tlak, kašel
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. Dědeček...
Nižší tlak v těhotenství
Dobrý den, jsem v 36tt a trápí mě nízký tlak, přístroj...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nižší počet neutrofilů

Vážená paní doktorko / vážený pane doktore, prosím Vás o konzultaci ohledně...

Nižší porodní hmostnost

Dobrý den.Dcerka se narodila ve 36tt+6,důvod byl u mě selhávání placenty a že...

Nižší puls

Dobrý den, prosím o radu. Občas jsem si dříve změřila tepovou frekvenci, byla...

Nižší řasy?

Co znamená, že mám nižší řasy?

Nižší saturace

Vážený pane doktore, asi před týdnem jsem byla v nemocnici s bolestí lýtka,...

Nižší tělesná teplota

Dobrý, již tři týdny si sleduji tělesnou teplotu, stále mám nejvíce 35,5. Dnes...

Nižší tělesná teplota

Dobrý den, je mi 56 let a téměř celoživotně trpím pocitem chladu. Jenže v poslední...

Nižší tepová frekvence

Dobrý den, Můj problém je v tom že si posledních pár dní merim docela nízkou...

Nižší tepová frekvence po vysazení nikotinu

Krásný den, mám dotaz ohledně tlaku a pulsu. Je mi 29 let a před 6 dny jsem...

Nižší TK

Měl bych dotaz. Lékař na urologii mě předepsal lék Tamsulosin HCL Teva 0,4mg.Při...

Nižší tlak a tep

Dobrý den, paní doktorko, doma vlastním tlakoměr, který je pouze na zápěstí...

Nižší tlak a únava

Dobrý den, již mi dva doktoři řekli, že mám velmi nízký tlak, mám problémy...

Nižší tlak v těhotenství

Dobrý den, jsem v 36tt a trápí mě nízký tlak, přístroj je v pořádku, ostatní...

Nižší tlak, vyšší tepová frekvence

Dobrý den, je mi 28, 180 cm/ 68 kg, pravidelný sport při vysoké zátěži, zdravá...

Nižší TSH hormon

Dobrý den, můj dvacetiletý syn měl před rokem lehce snížené TSH 0,444 hranice...

Nižší vzrůst

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Je mi 18náct let a jsem nižšího...

NK bunky


NK buňky

Dobrý den, snažíme se již 2 roky o miminko, jsem v péči CAR a podstupuji různá...

NK bunky doplneni

Dobry den dekuji za odpoved na muj dotaz. Prosim tedy jeste o vysvetleni, jak...

NLS

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na NLS diagnostiku? Má cenu za to utrácet...