Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nízská sliznice

Lenka . 22.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, Jsme půl roku po dvojité revizi dělohy (zamlklé těhotenství v 8 týdnu). Menstruace nastoupila relativně dobře a začala se i zesilovat. Ale chodila jsem na nějaké ultrazvuky v průběhu celého cyklu a sliznice nikdy nebyla více jak 5 mm. Začala jsem pít bylinné čaje atd. Ale dneska jsem byla zase na kontrole (14 DC - folikul 19 mm) ale sliznice pořád jen 5 mm. Tak mi dala hormony na druhou část cyklu Duphaston a mám přijít před menzes na ultrazvuk. A jestli to nebude narostlé tak že mě objednají na HSK s podezdřením na Jsme půl roku po revizi dělohy (zamlklé těhotenství v 8 týdnu). Menstruace nastoupila relativně dobře a začala se i zesilovat. Ale chodila jsem na nějaké ultrazvuky v průběhu celého cyklu a sliznice nikdy nebyla více jak 5 mm. Začala jsem pít bylinné čaje atd. Ale dneska jsem byla zase na kontrole a pořád jen 5 mm. Tak mi dala nějaké hormony na druhou část cyklu Duphaston a mám přijít před menzes na ultrazvuk. A jestli to nebude narostlé tak že mě objednají na HSK s podezdřením na Ashermanův syndrom. Chtěla jsem se zeptat, jaký vy máte na to názor, jaká pravděpodobnost je že to opravdu AS. Snažíme se znovu o početí cca 4 měsí ce po revizi a stále nic. Myslela jsem, že když je menstruace přítomná, že AS není pravděpodobný. Moc děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, menstruace u Aschermanova sy není úplně vyloučena, spíše pokud byste otěhotněla, mohlo by dojít k potratu tím, že se oplozené vajíčko nemá kam uchytit. Sliznice nebude dostatečná. Hytseroskopie je rutinní výkon, kterého se bát nemusíte. Určitě Duphaston nebo Utrogestan k léčně je dobrá volba.

Související dotazy

Děložní sliznice
Co je děložní sliznice chci otěhotnět bila jsem u doktora...
Vychlípená sliznice
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co znamená, když...
Vysoká sliznice dělohy
Dobrý den, je mi 38 let, mám 2děti a po druhém porodu...
Vysoká děložní sliznice
Dobrý den,včera mi byla naměřena vysoká děložní sliznice...
Vysoká děložní sliznice, je to DOBŘE nebo ŠPATNĚ?
Prosím, pokud má žena vysokou děložní sliznici, je...
Děložní sliznice 12mm, je nutná kyretáž?
dobrý den, lékař mi naměřil děložní sliznici 12 mm,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nízký tlak?

Dobrý den, včera večer mi začala bolest hlavy a lehce jsem neslyšela na jedno...

Nízký tlak?

Dobrý den, rád bych se zeptal na můj aktuální problém. Poslední dobou se mi...

Nízký tlak?

Dobry den, mivam odjakziva spise nizsi tlak, jsem velice drobne stihle postavy...

Nízký vápník po odstranění štítné žlázy

Dobrý den, jsem po úplném odstranění šž 9.9. a měla jsem i velký otok, ještě...

Nízky Von willebrandův faktor

Dobrý den, může hodnotu von willebrandova faktoru ovlivnit aplikace injekce...

Nízky vrůst muže 18 let

Dobrý den, mám přítele,kterému je 18 let. A na jeho věk mi přijde že je celkem...

Nizoral

Dobriden dase koupit Nizoral tablety bez recepta? dikuji.

Nizoral krém

Dobrý den, mám už od mala problémy s vyrážkou na obličeji. Zjistila jsem, že...

Nizoral tablety (jak působí, o co se jedná)

Dobrý den, kvůli opakujícím se kvasinkovým (Candida) infekcím pochvy jsem dostala...

Nizsi krvny tlak,bolest chrbtici a sumenie v hlave

Dobry debn, mam problem s nizsim krvnym tlakom 104 na 67 pulz 67bolesti chrbtice...

Nížký krevní tlak

Dobrý den, je mi 19 let, nikdy jsem neměla problémy s krevním tlakem. Občas...

Nižší bíle krvinky

Dobrý den, píšu Vím pouze informativně, abych byla uklidněna (či znepokojena)....

Nižší bilkovina

Dobrý den chtěla bych se zeptat co znamená nižší celková bílkovina v krvi, přesnou...

Nižší fT4

Dobrý den, při testech v revmatologickém ústavu mi lékař upozornil na nižší...

Nižší hematokrit

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o zhodnocení krevního obrazu téměř 16. měsíčního...

Nižší hladina hematokritu

Dobrý den, byla jsem se synem na odběru krve ve třech a v pěti měsících....

Nižší hodnota HGB

Dobrý den, je prosím vás znepokojivá snížená hodnota HGB -119 g/h a RBC- 3,84.mám...

Nižší hodnoty v druhém trimestru

Dobry den,prosím Vás,testy ve druhém trimesrtu mi vyšly špatně,nějaké dvě nižší...

Nižší MCV

Dobrý den, dcera (2 roky a 4 mesice), krevni obraz ma cely v poradku, jen...

Nižší porodní hmostnost

Dobrý den.Dcerka se narodila ve 36tt+6,důvod byl u mě selhávání placenty a že...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×