Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obava z HIV

Pohlavní nemoci Daniel 4.10.2017

Dobrý den.Mel jsem nechráněný pohlavní styk s neznámou ženou a 20 hodin poté pohl.styk se svou partnerkou.Jaka je pravděpodobnost že bych přenesl případneHIV?Momentálně mám po rizikovém chování 39 dní.Daruji plazmu a po 28 dnech od pohl.styku plazma v pořádku.Priznaky zatím žádné.Moc děkuji za odpovědi.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, k možné nákaze HIV při sexuálním styku nemusí vždy dojít, pokud by ciží žena byla nakažena, tak přenos z nakažené ženy na muže je statisticky méně častý než naopak. Vždy záleží na více faktorech, na množství přeneseného viru a na zdravotní stavu jedince, počtu pohlavních styků. Bohužel konkrétní čísla pravděpodobnosti nelze říci. Nejvhodnější je nechat se testovat po 3 měsících po rizikovém sexuálním chování, do té doby raději používejte kondom. S pozdravem.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z autismu

Dobrý den, mám syna, který bude mít teď 17mesicu doposud ale na nic neukazuje....

Obava z autismu

Dobry den chtela bych se zeptat na mou dcerku .Jsou ji dva roky a pet měsíců.na...

Obava z boreliózy

Dobrý večer, udělaly se mi na lýtku 2 fleky, jeden větší, průměr asi 1 cm na...

Obava z boreliózy a encefalitidy


Obava z borrelie

Dobry den,pred tremi tydny jsem si vytahla kliste na noze,viz foto,a dnes jsem...

Obava z condylomat

Dobry den, prosim o radu. Mam dojem, ze se mi vyskytla kondylomata. Myslim ze...

Obava z cystické fibrozy


Obava z deprese


Obava z epilepsie


Obava z HIV

Dobrý den, před zhruba 4-6 týdny jsem provozoval nechráněný orální sex (pasivní)...

Obava z HIV


Obava z HIV

Dobrý den, poslední měsíc pro mě byl velmi náročný a občas jsem dělal velké...

Obava z HIV


Obava z HIV


Obava z HIV

Dobrý den, omlouvám se za nejspíše hloupý dotaz, ale už jsem s nervami v koncích....

Obava z HIV


Obava z HIV


Obava z HŽT


Obava z HŽT


Obava z choroby


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysty

Dobrý den, dělají se mi cysty které se samy vstrebavaji, 5cm. Chci se zeptat,...

Bílé pupínky na penisu

Dobrý den, asi měsíc mám úplně nahoře na předkožce tuto "vyrážku". Vypadá to...

Pocit plnosti břicha


Užívání probiotik

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat na užívání probiotik, konkrétně biopron 9...

Bolestive uzliny v levem trisle,bolest kycle,panve a stehna

Dobry vecer,pred dvema mesici jsem mela bolesti bricha sla jsem k lekari a ten...

Otevřená pusa v noci

Dobrý den měla bych takovou otázku. Je mi 15 let a když spím, tak mám docela...

Točení hlavy vleže


Těžko od žaludku

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na žaludek. Z každého jídla mi je těžko. Mam...

Paleni zahy,rihani,nadymani

Dobry den, chtel bych se zeptat. Uz pres mesic a pul pocituji paleni zahy, prislo...

Koleno, podlamování kolena

Dobrý den, může být příčinou podlamování kolene.. ochabnutí svalstva?? Děkuji

Papily jazyka

Dobrý den, objevil jsem na jazyku divné výrustky, takové boláčky. Jsou tvrdé...

Těhotenství po přechodu

Dobrý den pane doktore, je mi 68 let, jsem 11 let vdova. Přechod u mě probíhal...

Motání hlavy ve spánku


Pichlava bolest v ruce

Dobry den obracim se na Vas z duvodu pichlave bolesti v me prave dlani a zapesti...

Bolest hlavy

Dobrý den, pár dní pociťují na dotyk bolestivé místo nad pravým spánkem (cca...

Pocit na zvracení a bolest žaludku

Dobrý den, již delší dobu cca 3 roky, mě trápí večerní nevolnost od žaludku.Často...

Cysty

Dobrý den.Je mi 55 let a od prosince se cítím hodně špatně.Bolesti hlavy,nízká...

Bolest v podbřišku

Dobrý den, již delší dobu mě trápí bolest břicha. Jedná se o slabou občasnou...

Nehojící se zlomenina

Prosím o konzultaci zlomeniny zánártní kosti s posunutím. Při prvním vyšetření...

Plynatost,říhání,časté močení

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda je možné,že bych měla jisté trávicí problémy...

Reklama
Zavřít