Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ospen při kojení???

Léky Šárka . 4.6.2011

Dobrý den,mám 3měsíční miminko a mám anginu-můj doktor mi předepsal Ospen 1500-mohu ho brát,když kojím.A neovlivní to chuť mléka??znám případ,kdy dítě po léčbě matky antibiotiky už nechtělo její mléko.A také, neměla bych dávat miminku laktobacílky,když užívám ten ospen??Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


dobrý den, Ospen můžete při kojení užívat a laktobacily určené pro takto malé kojence (poradí v lékárně..) můžete podávat, zejména pokud by miminko mělo vodnatější stoličku než obvykle. Co se týká chuti mléka, obvykle nebývá ovlivněna.

Související dotazy

Ospen a antikoncepce
Dobrý den. V pondělí jsem odpoledne dobrala poslední...
Užívám Ospen na angínu, mohu do solária?
Zdravím Mám akutní tozilitidu.Třetím dnem užívám OSPEN...
Ospen a škrábání v krku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat už 6 dní beru antibiotika...
Ospen a čaj s citrónem
Chtěla bych se zeptat včera mi paní doktorka předepsala...
Ospen
Dobrý den, syn užíval Ospen na angínu. Po 5 dnech od...
Ospen
Dobrý den, ATB Ospen mám na 10 dní, je nutné po...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ospen 1500 a tetování

Dobrý den, možná Vám můj dotaz přijde hloupý, ale měla jsem v posledním měsíci...

Ospen 1500 a Yadine

Dobrý den, měla jsem angínu a dostala jsem od lékařky antibiotika Ospen 1500...

Ospen 400

Dobrý den Od pátku má nás syn 16m určenou lékařkou angínu, cepi na jazyku..bez...

Ospen 500

Dobrý den, lékařka mi předepsala na angínu pro dvouleté dítě normální váhy...

Ospen a antikoncepce

Dobrý den. V pondělí jsem odpoledne dobrala poslední prášek Atb ospen 1500,...

Ospen a antikoncepce

Dobrý den, asi třetí den po dobrání antibiotik Ospen 1500 jsem měla s přítelem...

Ospen a čaj s citrónem


Ospen a škrábání v krku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat už 6 dní beru antibiotika Ospen 1500 ale škrábání...

Ospen nasazen zbytecne

Dobry den pani doktorko, nase 18 mesicni dcera zacala byt ve čtvrtek v poledne...

Ospen podruhé na angínu

Dobrý den, dnes mi byl předepsán Ospen na 10 dní na angínu, ale vzpomněla jsem...

OSPEN vs. Minerva

Dobrý den, brala jsem OSPEN 1000 tbl 12x 1000 dobrala jsem jej v úterý ráno...

Ospen/Azibiot a antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem tři dny užívala atb Ospen 1500, které jsem musela kvůli...

Ospravedlnenie

Dobry den.Nemam sice ziadnu otazku, ale musim vysvetlit jedno nedorozumenie.Asi...

Ostatni uzivatele mohouv diskusireagovatna muj dotaz

dobrý den pane doktore ,mam dotaz .lecim se na glaukom a po posledni kontrole...

Osteartroza a lyzovani

Dobry den, pred dvouma rokama jsem byla na artroskopii kolene, kde mi zjistili...

Ostenosyntéza

Dobrý den. V roce 2008 jsem byla na operaci se zlomeninou pažní kosti, byla...

Osteoartróza

V roku 2008 som mal autonehodu ako 33 ročný. Utrpel som otras mozgu a podvrtnutie...

Osteoartróza

Dobrý den je mi 19 let a již cca 7 let mě trápí bolest v levém koleni, hlavně...

Osteoartróza

Dobrý deň. V prvom rade by som sa chcel veľmi pekne poďakovať za odpoveď na...

Osteoartrozy

Tri roky ma boli kĺb pri palci na pravej nohe. Niekedy boli viac, niekedy menej,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×