Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otázka na možnost otěhotnění

Gynekologie Veronika 7.6.2016

Dobrý den. Chtěla jsem se jen optat, už je to tak měsíc co jsem po pěti letech vysadila hormonální antikoncepci. S přítelem od té doby používá prezervativ, jenže jednou se nám protrhl. Přítel si toho okamžitě všiml a přestal. Nedošlo ani k ejakulaci. Je možné že bych byla těhotná z tzv. "kapiček touhy"? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, pokud byla preejakulační tekutina, otěhotnět byste mohla. Vyčkejte na cyklus, pokud se dostaví v termínu, je vše v pořádku, pro vaši jistotu si můžete udělat po menstruaci test.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Otazka na otěhotnění
Omlouvám se jestli jsem trefil špatné téma problému.....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otazka

Dobry den.chci se zeptat co znamena kdyz mam uzlini na strevach jeto zavazne...

Otazka

Dobry den, chtela jsem se zeptat dostala jsem MS 9.11.2015 a po MS jsem nedostala...

Otázka

Dobrý den. Promiňte že vyrušuji ale chtěl bych se zeptat o jaké onemocnění...

Otazka

dobry den. som epilepticka a robili mi CT mozgu vysledok je: subarachnoidalnepriestory...

Otázka

Dobrý den. Promiňte že vyrušuji ale chtěl bych se zeptat o jaké onemocnění...

Otázka se týka problému s kolenem

Dobry den. Mam dve otazky. Prvni se tyka problemu s kolenem. Jsem po PZV a obcas...

Otázka konzumace

Dobrý den Je mi 18 let a byla mě diagnostikován žaludeční zánět a doporučení...

Otázka na diagnózu

Dobrý den, lékař mému ttínkovi stanovil diagnózu a nějak tomu nikdo nezozumíme....

Otázka na křeče a křečové žíly

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, dělší dobu asi už od puberty mě trápí...

Otázka na lékaře

Dobrý den,Mám revma,užívám Medrol,měla jsem špatné jaterní testy proto užívám...

Otazka na otěhotnění

Omlouvám se jestli jsem trefil špatné téma problému.. ale nevěděl jsem co jiného...

Otázka na svrab

Chtěla bych se zeptat, zda je možné chytit svrab v metru? Někde se píše, že...

Otázka na toxicitu

Dobry den, mam dotaz. Jsem v uplnem zacatku tehotenstvi, kdy se vse tvori a...

Otazka o predčsné ejakulaci

Dobrý den mám otázku z které mám taky docela obavy je mi 15 let o mnesíc 16...

Otazka ohledne leku

Dobrý den, Mám takový problém nemohu na internetu najit něco podrobnějšího...

Otázka ohledně osobního sexualního života

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat. Před třemi lety se mi na penisu objevily...

Otázka ohledně výsledků

Dobrý den. Při odběru krve jsem obdržela výsledky a chtěla bych se zeptat,...

Otázka pro neurologa

dobrýden,chci se zeptat,co znamená sensitivní demyelinisační léze n.ulnáris...

Otázka pro psychologa - chování dítěte při soudním jednání

Kluk, 9 let, rozvedených rodičů byl soudem svěřen rodiči 1. Dítě s tím nesouhlasilo...

Otázka sexu v delším vztahu

Dobrý den, mám s přítelem po 3 letech relativně harmonického vztahu problém....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nedostatečná erekce

Zdravím,poslední 2 měsíce mám problém se stopořením penisu,jinak mi vstával...

Vzduch v pochvě v těhotenství

Dobrý den, jsem nyní ve 20. týdnu těhotenství a četla jsem, že při orálním sexu...

Psychika nebo nemoc - třes, špatné dýchání, bušení srdce


Magnesium a bolest hlavy

Dobrý den, týden beru doplněk stravy - magnesium 375 mg + vitamín B6. Od té...

Opožděná ovulace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, že při opožděné ovulaci...

Bolest pod kolenem

Dobrý den, už cca 2 roky se mi vrací bolest v levém koleni. Je mi 30 let. V...

Droga v moči

Dobry den, je mozne mit pozitivni test na anfetamin v moci. Kdyz jsem si na...

Bolesti nohou

Už čtvrtý měsíc mám problém.Vše začlo tak ,že jsem večer šla spát byla jsem...

Panenská blána


Znecitliveni penisu

Dobry den, drive kdyz jsem sedel dele treba v jedne pozici tak jsem prestal...

Bolest kolene

Dobry den, chtela jsem se s Vami poradit ohledne bolaveho kolena. Pred cca 7...

Výplach čelistního kloubu

Dobrý den,jsem objednaná na výplach čelistního klounu.Kdy se do kloubu vpraví...

Popraskané koutky úst

Dobrý den, už asi dva týdny mám popraskané koutky u pusy, a poslední tři dny...

Zápal plic


Tetování před operací

Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování - vnitřní strana předloktí...

Bulka v prsu a následná léčba

Dobrý den, manželce našli malou bulku na prsu, možná spící. ihned udělali biopsii...

Dotaz na útvar

Dobrý den, za horním patrem respektive cipkem na němž se mi již nějakou dobu...

Zvýšená nervosvalová dráždivost

Dobrý den. Chtěla bych vás poprosit o odborný názor. Vždy jsem se cítila...

Škrábání v krku po antibiotikách

Dobrý den paní doktorko, minulý týden jsem dobral antibiotika po bakterialní...

Panenská blána
