Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění

Jana . 15.11.2015 redakce uLékaře

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , uz jsem 4 měsíce po potratů , chtěla bych znovu otěhotnět , ma gynekološka me poslala do genetu tam my zjistily ze mam menší dělohu , ale otěhotnět mužů , a uz vlastně přes půl roku jsem neměla menstruaci tet jsem dostala velmi slabou ale jen když se posadim na wc ? Mužů otěhotnět ?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, záleží na ovulaci, slabá menstruace není překážkou otěhotnění. Otěhotnět můžete:)

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otec padá - je to kombinací léků?


Otec pije hodně


Otec prodělal malou mozko...


Otehoteneni a crohn


Otěhotění


Otěhotně po potratu


Otěhotněla jsem dva měsíce po císařském řezu


Otehotnela panna


Otěhotněn, nebo ne s klukem co měl leukémii


Otěhotněná během menstrulace


Otěhotnění


Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění


Otehotnění


Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×