Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otěhotnění

Mateřství Alena 6.6.2013

Můj partner je po operaci ramene a plánujeme miminko.Může na to mít to,že je po operaci,nějaký vliv?Myslím po zdravotní stránce,jestli to třeba může ovlivnit kvalitu spermií apod.Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pokud operace proběhla standardně a nebylo při ní použito nebo po ní nasazena léčba (tablety apod.), které by vylučovaly početí dítěte ze strany muže (prostě pokud nebyla nasazena léčba, která by dlouhodobě ovlivňovala kvalitu spermií a plodnost muže; spermie se tvoří cca á 72 hodin..), nemá operace ramene na početí vliv a klidně můžete těhotnět.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění

Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu-vždy po kondomem nechráněném styku mám...

Otehotneni

Dobry den, mam takovy maly problem. Mam pritele kulturistu, ktery kazdodenne...

Otěhotnění

Dobrý den, měli jsme s přítelkyní 28.11 nechráněný styk. Menstruace jí začala...

Otehotneni

dobry den chtela bych se zeptat jsem tedka 22 dni po operaci cisty a zistili...

Otěhotnění

Dobrý den, v r. 1994 jsem prodělala opakovanou resekci kraniofaryngeomu, hypopitiutarizmus...

Otěhotnění

Dobrý den, je mi 37 let, máme 10 letého syna. již druhý měsíc se s přítelem...

Otěhotnění

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , uz jsem 4 měsíce po potratů , chtěla bych...

Otěhotnění

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká možnost otěhotnět při 4 dnu...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Měla jsem nechráněný pohlavní styk, užívám...

Otěhotnění

Dobrý den. Je pravda, že husté průhledné bílé výtoky jsou příznakem otěhotnění...

Otěhotnění

Dobrý den, 20.3. mi začala menstruace.30.3.,2.4. a 5.4. jsem měla nechráněný...

Otěhotnění

Dobrý den, Mela bych dotaz. Jen teoretickou otázku. Když by byla žena neplodna,...

Otěhotnění

Dobrý den, neužívám anikoncepci a spoléhám se zejména na metodu plodných...

Otehotneni

Dobry den mela bych dotaz v lednu tohoto roku jsem si nechala naposled pichnout...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěli bysme Vás poprosit o radu ohledně našich výsledků vyšetření....

Otěhotnění

Dobrý den, chtěli bysme Vás poprosit o radu ohledně našich výsledků vyšetření....

Otěhotnění

Dobrý den,měla jsem pohlavní styk týden po menstruaci a spermie se do mě dostaly....

Otěhotnění

moc vás zdravím pane doktore a zároven žádám o radu.. s přítelem se snažíme...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím poraďte mi, jaké mám možnosti: S bývalým manželem jsem cca...

Otěhotneni

dobrý den,beru antikoncepci první měsic, teďka mám týdeni pauzu,v pauze jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pásový opar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nutné jít s podezřením na pásový opar...

Třes

Dobry den, mam takovy problem. Kdyz treba sedim tak citim v rukou takovy jemny...

Třes rukou

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující dotaz: mojí babičku trápí...

Třes ruky

Dobrý den, mám takový problém trvá to asi tři dny když chci psát třese se mi...

Pásový opar

Dobrý den, asi před 9 lety jsem byla hospitalizovaná s pásovým oparem. Do...

Pásový opar

Dobrý den. Od posledního porodu(r.2005) jsem už 3x prodělala pásový opar. Vždy...

Třes

Dobrý den chtěl bych se zeptat je mi 20 let a ruce si třesou jak kdybych měl...

IgM a pásový opar

Dobrý den, ovlivnuje pásový opar i výši IgM? ( při testování na toxoplasmozu) Děkuji...

Třes rukou a hlavy


Pásový opar

Dobrý den. Mám čtyřměsíční dceru. Neštovice ještě neprodělala. Je vhodná návštěva...

Pásový opar

Dobrý den,mám pásový opar,lékař mi předepsal herpesin ,vyrážku si ošetřuji tekutým...

Třes rukou

Dobrý den, je mi 14let a poslední dobou mě trápí třes rukou. Objevuje se z ničeho...

Bolest pod lopatkou

Dobrý den, potřebovala bych se poradit, zda-li jít k lékaři. Již třetí den...

Pásový opar

Dobrý den, tyto pupínky se objevují příteli na zadku, chtěla bych se zeptat...

Pásový opar, znamená to něco ??

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala zřejmě pásový opar (kožní lékařka...

Pásový opar.

Dobrý den prodělala jsem pásový opar ,teď je to vklidu ale blíží se léto a...

Užívání léku

Dobrý den paní doktorko , dlouhá léta jsem trpěla a stále trpím depresemi ,úzkostní...

Pásový opar

Jak je pásový opar infekční ?

Mám stále nosit nohu v ortézu a šetřit

Dobrý den, před 14 dny jsem dopadl na koleno, které mi nateklo. Na chirurgii...

Bolest ve stehenním svalu u kyčle....

Dobrý den apní doktorko, prosím o radu. Již víc jak 3 týdny mě trápí bolesti...