Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění

Gynekologie Jana . 17.5.2010

Dobrý den, neužívám anikoncepci a spoléhám se zejména na metodu plodných a neplodných dní. (hlídám termín ovulace). Ale často se setkám i s názory, že jde otěhotnět i mimo tyto dny. Je pravda, že lze otěhotnět i mimo dny ovulace?Děkuji Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano, možné to je, tato metoda plodných a neplodných dnů, má velmi vysoké riziko selhání, takže pokud byste se chtěla skutečně 100% chránit, zvolte jinou metodu.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otec padá - je to kombinací léků?


Otec pije hodně


Otec prodělal malou mozko...


Otehoteneni a crohn


Otěhotění


Otěhotně po potratu


Otěhotněla jsem dva měsíce po císařském řezu


Otehotnela panna


Otěhotněn, nebo ne s klukem co měl leukémii


Otěhotněná během menstrulace


Otěhotnění


Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění


Otehotnění


Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pozor na škrkavky!


Oči


Červený flek u kostrče

Dobry den, U kostrce se mi udelal cerveny flek, je suchy, trochu se olupuje,...

Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


STRACH Z ALS


Flek na tříslech

Dobrý den Na tříslech se mi asi před měsícem objevil tenhle flek. Byl neškodný...

Špinění


Bolest kyčle

Dobrý den pane doktore mám problem už asi třetí týden s levou kyčlí dával jsem...

Bolesti zad, motání hlavy


Výtěr z krku

Dobrý den, už 3 týdny řeším se svou obvodní lékařkou zvětšené krční mandle,...

Zubní sklovina - jak jí posílit?


Roupy

Dobrý den.Před půl rokem jsem byla přeléčena tbl.Vermox proti roupu dětskému.To...

Krev v moči


Alergie na kaši?

Dobrý den, od 4 měsíce se snažím dcerku přikrmovat zeleninovými příkrmy (aby...

Maltofer- únava


Laboratorní výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků z krve : lipaza 1,12 ....cholesterol 5,95....sedimentace...

MUDr. David Kubíček

Chirurgie, rehabilitace

Chronická bolest svalů a kloubů

Dobrý den, přibližně třetím rokem trpím celkovou únavou, nevýkoností, bolestmi...

Escheria coli v moči


MUDr. Libor Novák

Dermatovenerologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×