Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotněníí

Romana . 5.4.2015

Dobrý den, před třemi lety jsem začala brát antikoncepci Bonadea kvůli nepravidelné menstruaci,která byla ovlivněna cystami. Před měsícem jsem antikoncepci vysadila, protože se s přítelem chceme snažit o miminko. Ale hned po vysazení mi první cyklus menstruace nedorazila a mám jen bílý výtok.Piji kontryhel a také nevím jak ho pít, když my ta ms nedorazila. Nevíte prosím o nějaké řadě?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, po vysazení HAK někdy dochází k tzv. postpill amenoree - vynechání pravidelného menstr. krvácení. Tento stav se většinou sám upraví, pokud by menstruace nedorazila ani další měsíc, kontaktujte svého lékaře, který Vám dá injekci, po které do dvou týdnů odmenstruujete. Nelze opomenout i možnost, že už jste těhotná, udělejte si proto i těhotenský test.

Související dotazy

Mozne Otehotnenii?
Ahoj mam 20 rokou som stale panna. Pred 5 dnami sme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění??

Dobrý den ,je možné ,že jsem otěhotněla,když čekám menstruaci 19.10 a dne 14.10.jsem...

Otěhotnění??

Dobrý den,chci se zeptat s přítelkyní jsme měli sex,ale ne uplny jestli mi rozumíte...

Otěhotnění..

Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat.S přítelem se snažíme třetí měsíc...

Otěhotnění...

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, (22. mi skončila menstruace a 24. jsem...

Otěhotnění+alkohol

Dobrý den, zajímalo by mě jestli má a nebo může mít nějaký vliv na vývoj dítěte,...

Otehotnenie

Dobry den, mam strach, ze otehotniem...S priatelom sme mali sex, s ochranou,...

Otehotnenie

Dobrí den chcela by som sa spýtať či je možné riziko otehotnenia ak som užívala...

Otehotnenie

Dobrý deň! Aká je pravdepodobnosť, že žena otehotnie počas menštruácie a je...

Otehotnenie

Dobrý deň! Držala som drastické diéty, tak som mala výkyvy v menštruácii a zopárkrát...

Otehotnenie po interupcii

dobry den, chcela by som sa opytat aka je pravdepodobnost otehotniet po interupcii....

Otěhotnět

Dobrý den rad bych se vás zeptal v jakej den mohu oplodnit svoji ženu menstruaci...

Otěhotnět

Paní doktorko a platí se něco za vyšetření spermiogramu? když požádám o doporučení...

Otehotnet

nechapu jak se pozna ze je pravycas si udelat dite podle mereni teploty a jak...

Otěhotnět

Dobrý den, s přítelem jsme se už 5x pokoušeli o miminko, 4x to bylo když jsem...

Otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, že když jsem před měsícem nasadila antikoncepci...

Otěhotnět

dobrý den, mám takový dotaz, je mi 20 let a přestala jsem brát prášky, docela...

Otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Kdybych byla těhotná a nevěděla bych o tom...

Otehotnet

Dory den moje otazka zni mam rocniho a 7mesicniho zdraveho synka plne sem kojila...

Otěhotnět po antikoncepci

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem jaká je nejdelší doba čekání než se...

Otěhotnět po potratu

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat,jaká je uspěšnost otěhotnět po spontanním...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×