Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pbc

Nada . 4.4.2016

Dobrý den.. podle krve mam protilátky pbc přesto mám játra v pořádku MUDr se tomu divil zajímalo by mě jestli mám pbc nebo ne děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Dobrý den. POkud máte pozitivní autoprotilátky, v případě primární biliární cirhozy jsou to tzv AMA a máte jaterní testy v pořádku, pak se možná jedná o klinicky němé stadium onemocnění. AMA protilátky mohou být přítomny u řady tzv autoimunitních onemocnění i léta před výskytem onemocnění. Rozhodně by Vás měl sledovat minimálně praktický lékař a nebo gastroenterolog a vše pravidelně kontrolovat.

Související dotazy

Zvýšené AMA M2
Dobrÿ den ,kvůli problémům se zažíváním jsem navštívila...
PBC -další dotaz
V pátek jsem byla na kontrole u ošetřujícího lékáře,...
Užívání léku prednison
Mám diagnostikovanou PBC, předepsané léky prednison,...
Anti M2
Dobrý den, je mi 31 let, 159 cm,62 kg chtěla jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pauza v brani HA

Dobrý den, užívala jsem pilulky Bonadea, ale moje tělo je nechtělo přijmout...

Pauza v menstruačním cyklu?

Dobrý den, koncem února nebo začátkem března mi měla začít menstruace, ale dosud...

Pauza v užívání

Dobrý den, na týden jsem odjela do zahraničí. V té době jsem vynechala celý...

Pauza v užívání HAK

Dobry den mam dotaz. Beru antikoncepci mercilon minuli tyden v utery jsem musela...

Pauzy při braní HA

Dobrý den, beru HA Logest, testy na mutace a jaterní testy mám v pořádku. Měla...

Pavlíkovi třmínky

Dobry den, rada bych Vas poprosila o nazor k postupu naseho ortopeda.Nas 4 mesicni...

Pavouček na nose

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem si nechala odstranit pavoučka na špičce...

Pavučina před okem

Dobrý den, dnes ráno po probuzení jsem před okem viděla jakousi pavučinku. Je...

Pavučinec plyšový

Dobrý den, již přes rok mě trápí silný zápach z úst a nosu spojený se žaludečními...

Pawlikovy třmeny a reakce dítěte na ně

Mám skoro pětiměsíční dceru se špatnými kyčlemi. Již se tak narodila, máme to...

PBC -další dotaz

V pátek jsem byla na kontrole u ošetřujícího lékáře, sdělila jsem mu své problémy....

PCO

Dobrý den, mezi 18-19 rokem jsem v důsledku poruch příjmu potravy ztratila...

PCO

Dobrý den, gynekoložka mi sdělila (podle ultrazvuku), že mám syndrom PCO, ale...

PCO - 18mm LH vysoké

Dobrý den, již 2 roky se snažíme o miminko mám syndrom polycystických vaječníků...

PCO - ovulace

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ovulaci v souvislosti PCO. Mám cykly dlouhé...

PCO - Provera a Estrofem

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dotaz ohledně léčebného postupu mého problému....

PCO - rizika a následná léčba

Dobrý den, nikdy jsem neměla problémy s menstruačním cyklem, maximálně to bylo...

PCO a ovoluce

Dobry den, na uvod bych chtela rici, ze po vysazeni antikoncepce (2 roky) mam...

PCO a štítná žláza

Dobrý den, byla mi zjištěna hraniční eutyreóza, z původní mírné subklinické...

PCO a velmi nízká sliznice

Dobrý den pane doktore, cca od 15 let mám PCO a díky tomu jsem ztratila menstruaci....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fialové pery

Dobrý den,prosím vás čo znamenaju fialové pery.Mám ich stále fialové či hned...

Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

MUDr. Josef Daněk

Gastroenterologie

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Reaktivní buněčné změny


Bílek z vejce u dětí


STOP KOUŘENÍ


Padání vlasů

Dobrý den, chci se zeptat . Od ledna mi začali vlasy dost padat a nejvíc...

Vyvolání menstruace v dřívější době

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. menstruační cyklus mám pravidelný, ale 30.6....

Návaly horka a pocení

Dobrý večer, již asi 2-3 měsíce mě střídavě trápí stále podobné opakující...

MUDr. Karel Machánek

Ordinace gynekologa

Mensi bolest

Dobry podvecer, mam takovy dotaz. Trosku me zacala bolet dolni cast praveho...

Užívání Nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a Aescin-Teva


Alergie nebo předávkování ???

Je možné mít alergii nebo řekněme kožní reakci (zčervenání, svědění a pálení)...

Bolest zad

Dobrý den, přeji Je mi 14 let no, ani nevim jestli pisu dobře , no proste jde...

Poúrazová pseudocysta jater

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla nějaké informace o poúrazové pseudocystě jater....

Rána na penise


Narůžovělý výtok

Dobrý den, chci se zeptat jestli se plašit nebo ne. Jsem ve 27.tt a včera...

Užívání hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×