Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

PMS?

Gynekologie Zuzana 13.4.2015

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li bušení srdce, dušnost, slabost a celková podrážděnost, dále silné nadýmání a plynatost můžou být známky PMS. Tyto stavy zažívám poprvé a začaly cca týden až 10 dní před menstruací. Nedostatkem hořčíku to určitě není, protože jej pravidelně doplňuji kvůli tetanii, kterou jsem trpěla před pěti léty. HA neberu. Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý večer, většina příznaků, které pociťujete by opravdu mohla souviset s PMS. Dušnost, bušení srdce nejsou ale typické příznaky a mohou souviset i s jiným onemocněním - štt. žláza, kardiovaskul. systém apod. Proto bych doporučovala doplnit i interní vyšetření pro vyloučení některé z ostatních možných příčin.

Související dotazy

Můj PMS
Dobrý den je mi 13 let a menzes mám pořád nepravidelný...
PMS
Dobry vecer, Po 3 letech od porodu jsem zacala trpet...
PMS
Dobrý den. Chtěla bych poradit s předmenstruačním syndromem....
Jak zmírnit PMS?
Dobrý den, zajímá mě, jak se dá jinak, než pomocí hormonů...
Pms
Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje...
Antikoncepce a PMS
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně výběru antikoncepce....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

PMS

Dobrý den. Chtěla bych poradit s předmenstruačním syndromem. Gynekolog mi nabídl...

PMS

Dobry vecer, Po 3 letech od porodu jsem zacala trpet PMS, zasla jsem si za...

Pms

Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje jak má, ale začaly...

PMS

Dobrý den, mám 29 let. V minulosti méně, teď už ale více mě trápí nadýmáni...

PMS (?) a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu trpět premenstruačním syndromem,...

PMS a HAK

Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje jak má, ale začaly...

PMS a přejídání

Dobrý den pane doktore, trápí mě, že přibližně týden před menstruací mám strašné...

PMS a psychika?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na možnou souvislost mezi PMS a úzkostí,...

PMS až po menstruaci

Dobrý den, v posledních pár měsících jsem si všimla že zhruba týden po menstruaci...

PMS léčba

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak se dá řešit PMS, konkrétně psychická stránka...

PN - ano či ne???

Dobrý den, chci se zeptat zda při mé diagnoze - sklerotické lemy a mírně zůžené...

PN - ano či ne???

Dobrý den, chci se zeptat zda při mé diagnoze - sklerotické lemy a mírně zůžené...

PN po operaci tříselné kýly

prosim jak dlouho trvá pracovní neschopnost po operaci tříselné kýly byla mi...

PN po samovolném

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu žádat PN po obvodním lékaři z důvodu...

Pneumatoza v pánvi

Dobrý den,jsem po 7 gyn. operacích-LAVH,včetně odstranění vejcovodů a obou vaječníků,vše...

Pneumo 23

Dobrý den, mám dvě děti ( 2,5 a 4 roky). Chtěla bych je přeočkovat na pneumokoky...

Pneumokok

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, náš maličký chodí do školky a tam se vyskytl...

Pneumokok

Mám 16 měsíčního syna. Již 3 měsíce má diagnostikovaného pneumokoka. Má od lékaře...

Pneumokok

Dobrý den, Mám dotaz ohledně očkování proti pneumokokovi.U první dcery jsme...

Pneumokok

Dobrý den, přestože můj 4 letý syn byl očkován proti Pneumokoku i proti Haemofilu,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

HAK a antikoncepce

Dobry den, chcela by som sa opytat beriem HAK softinelle 1 rok a uživam aj ATB...

Stav po extrakci zubů

Dobrý den. Před deseti dny jsem byl na extrakci dvou zubů, které již byly ve...

Absces v třísle

zdravim tak jeste jednou snad uz naposled se tu ptam mam mezi trislem a varletem...

Bulky a otok pod uchem

Dobrý den, vedle ucha a pod uchem se mi udělaly 2 bulky (asi během 2 dnů) ca...

Zpoždění menstruace

Dobrý den, 1.11.2019 jsem měla poslední ms, do teď další nepřišla.Cca10-14 dni...

Viróza

Zdravím, potřeboval bych se zeptat. Včera se mi před ránem začala motat hlava,...

Rakovina prsu

Dobrý den. Přítelkyně s diagnostikovanou rakovinou pravého prsu, nyní po druhé...

Necitlivost pyje

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na svůj problém ohledně snížené citlivosti penisu,...

Svědění konečníku a hráze

Dobrý den. Již tři měsíce mám svědění v okolí konečníku a hráze. Četla jsem...

Občasné brnění lokte

Dobrý den, chtěla jsem se optat, můj přítel - 32let - si začal asi před měsícem...

Kožní obtíže


Hemangiom jater


Skrvny úst

Dobrý deň. Mám 25 rokov a cca pred dvoma týždňami sa mi začali v ústach na podnebí...

HAK a antibiotiká

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, či antibiotiká Norfloxacin na zápal močových...

Špatné dýchání

Dobrý den poslední dobou se mi velice špatně dycha .Tak 14dnu nazpět jsem měl...

Bolest zad a dušnost


Odpor k sexu a dotyk manžela

Mam odpor k miliváni a ošahavani manžela on se uspokojí a na mne nebere ohled.

Jak vypadá mastná stolice?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak vypadá mastná stolice? Poslední dobou mi...

Odpor k sexu a dotyk manžela

mam odpor k sexu s manželem vadi mi jeho ošahavani mužete mi někdo poradit co...

Borreliosa a léčba antibiotiky

Dobrý den, otcovi se vytvořila asi před měsícem na stehně skvrna, která se vybarvila...

Reklama
Zavřít