Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pokles libida

Sex Václav 20.12.2017

Dobry den,

mam nulove libido, pritelkyni mam k dispozici kazdy vecer, ale ja nemam zajem, i kdyz to obcas zkousime, tak to nevyjde, bez vzruseni neni erekce. Ranni erekce mam porad, ale na sex jsou nepouzitelne, souvisi s potrebou dojit si na zachod a trebas jsem rano rozlezeny a lechtivejsi, tak
me holka umi hlazenim vzprimit, ale je to bez pocitu vzruseni v hlave, nezvysi se tep, takze krev hned odteka. Byl jsem opakovane u doktora, dle rozboru krve mam testosteron sice nizsi, ale porad v jakesi norme, ale dle tabulek na netu se uz v takove urovni substituce testosteronem doporucit muze. Aktualni vysledek rozboru krve, tyden stary v priloze. Ja nechci debatit s psychology, ja chci, aby mne hezke zeny vzrusovaly a mohl mit s parnerkou sex spontanni, ne planovany a jen s tabletkou, ktera taky nebyla vzdy spolehliva. Uz jsem byl u vicero sexuologu i endokrinologu a radikalni pomoc zadna.
Chtel bych ten testosteron vyzkouset, nejaka kratka terapie mi nemuze uskodit, kazdy strasi rakovinou prostaty, ale to ze jsem za ty roky prisel o stovky pohlavnich styku a naleziteho uspokojeni, na to nikdo nebere zretel. Vsude se pise, jak se da tenhle problem dneska v pohode resit, ale reseni nikde. Kupte si sildenafil za 800 8 pulitelnych tabletek, ale to neresi pricinu, jen nasledek a i to jenom povrchne, bez kvalitniho prozitku, protoze erekce bez opravdickeho vzruseni je nuda, amaroun. Dekuji.
Vek 40, stihla postava, sedave zamestnani, sport jenom o vikendech. Praha.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, pokud máte ranní erekce, nebude problém nejspíše organický, hladinu hormonů máte...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, ve zprávě chybí dotaz, na který se ptáte. Testosteron, pokud je na hranici normy, v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pokles libida
Dobrý den, Poslední dobou na sobě pozoruji pokles...
Snížené sexuální libido a Sertralin
Dobrý den, v únoru tohoto roku jsem začala brát antidepresiva...
Sex
Dobry den, mam problem a neni pro me zrovna moc prijemne...
Mám problém s nechutenstvím k sexu
Dobrý den, mám problém s nechutenstvím k sexu, nezajem...
Beru Triquilar a poklesla mi chuť k sexu
Dobrý den, beru HA Triquilar a mám problém týkající...
Pokles libida
Dobrý den, je mi 51 let a v poslední době mám problém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pokles erekce

Dobrý den když mám mít sex s přítelkyní tam než si nasadím kondom tak mě penis...

Pokles funkce štítné žlázy v těhotenství - ohrozí plod?

Dobrý den, v 17 týdnu těhotenství mám tyto hodnoty TSH 5,450 mU/1 (0, 350 -...

Pokles hladiny testosteronu

Dobrý den, prosím o odborný komentář, k těmto krevním testům : TSH 1,37 mU/l...

Pokles imunity

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, léčím se od 28 let na snížení imunity a píchám...

Pokles INR

Dobrý den, od července užívám pro fibrilaci síní warfarin. Terapeutická...

Pokles koutku

Dobrý den, již několikrát se mi stalo,že mi strne obličej a spadne pravý koutek..vždy...

Pokles koutku rtů při psychické zátěži

Dobrý den mám už delší dobu problém kdy mi při každé větší psychické zátěži...

Pokles krevního tlaku

Dobrý den, je mi 52, beru lék na vysoký tlak a diabetes. Cca 2x za rok se mi...

Pokles leukocytů pod referenční mez

Dobrý den. Po braní antibiotik 3 měsíce, mi poklesla hodnota leukocytů na 3,8G/l....

Pokles libida

Dobrý den, mám dotaz ohledně mého manžela. Již delší dobu trpí nezájmem o...

Pokles libida

Dobrý den, Poslední dobou na sobě pozoruji pokles libida, únavu a trošku stress....

Pokles libida

Dobrý den, je mi 51 let a v poslední době mám problém s libidem. Vždycky jsem...

Pokles magnesia a bílkovin v krvi v těhotenství

Dobry den chci se zeptat . mam ubytek Magnezia v Tehotenstvi jsem 35 tyden v...

Pokles očního víčka

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,beru přes měsíc cipralex 10mg jeden. Po dvou...

Pokles očního víčka

Dobrý den již to bude skoro měsíc co mě trápí povislé pravé oční víčko, první...

Pokles očního víčka

Dobrý deň, Chcem sa spýtať, všimol som si že mám jedno viečko spadnuté už...

Pokles očního víčka

Dobrý den, jsem 13 den po operaci horních víček a na levém oku mám "dvojité...

Pokles pánevního dna

Dobrý den, mám takový asi hloupý dotaz ohledně stolice. Někde se mi stane, že...

Pokles pánevního dna

Dotaz pro pacientku, které je 83 let a užívá Ovestin-tablety. Zda by z důvodu...