Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pokles INR

Srdce a cévy Jana 23.11.2014

Dobrý den,

od července užívám pro fibrilaci síní warfarin.

Terapeutická mez mi byla stanovena mezi 2 - 3. INR se mi drželo vyrovnaně cca mezi 2,3 - 2,6.
Teď, při poslední kontrole, mi pokleslo na 1,8. K žádné změně u mě nedošlo. Složení jídelníčku je stejné, nové léky neberu.

Chci se zeptat, zda by takový pokles již mohl způsobit nedostatečnou účinnost léčby a za jakou dobu by v tomto případě mělo dojít ke kontrolnímu odběru? Dále bych se chtěla zeptat, zda by pokles nemohlo způsobit to, že jsem brala warfarin orion a poslední měsíc užívám warfarin pmcs.

Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
někdy je hladina warfarinu značně labilní a kolísá. Příčin je mnoho nejčast...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

INR
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli je INR pohyblivá...
INR
Dobrý den, prodělala jsem trombózu v pánvi a ve stehně....
Anopyrin a INR
Dobrý den,chtěla jsem se prosím zeptat na hodnotu INR,které...
Anopyrin a INR
Dobrý den, mám dvě umělé chlopně a beru Warfarin. INR...
Výkyvy INR při léčbě Warfarinem
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak zabránit výkyvům...
Kontrola INR
Co vás trápí, jak dlouho problém trvá, berete nějaké...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pokažená kompozitní výplň

Dobrý den, při nehodě se mi urazilo asi 60 až 70 procent pravého horního zubu...

Pokažené zoubky - 5 let

Hezký den, mám prosbu.. syn má pokažené horní zoubky, má je v podstatě vydrolené,...

Pokažený žaludek

Dobrý den. Již přes týden mě trápí žaludek na vodě. Jím každé 2 hodiny po menších...

Poklepání na varle

dobrý den, když si poklepu na varle prstem a cítím určitou bolest, mohu tím...

Pokles bílých krvinek

Dobrý den, má sestra (41 let), trpí roztroušenou sklerózou. Pohybově i mentálně...

Pokles CA 19-9 při karcinomu slinivky

Dobrý den, mám diagnostikovanou rakovinu slinivky. Nyní sem byla na krevních...

Pokles erekce

Dobrý den když mám mít sex s přítelkyní tam než si nasadím kondom tak mě penis...

Pokles funkce štítné žlázy v těhotenství - ohrozí plod?

Dobrý den, v 17 týdnu těhotenství mám tyto hodnoty TSH 5,450 mU/1 (0, 350 -...

Pokles hladiny testosteronu

Dobrý den, prosím o odborný komentář, k těmto krevním testům : TSH 1,37 mU/l...

Pokles imunity

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, léčím se od 28 let na snížení imunity a píchám...

Pokles koutku

Dobrý den, již několikrát se mi stalo,že mi strne obličej a spadne pravý koutek..vždy...

Pokles koutku rtů při psychické zátěži

Dobrý den mám už delší dobu problém kdy mi při každé větší psychické zátěži...

Pokles krevního tlaku

Dobrý den, je mi 52, beru lék na vysoký tlak a diabetes. Cca 2x za rok se mi...

Pokles leukocytů pod referenční mez

Dobrý den. Po braní antibiotik 3 měsíce, mi poklesla hodnota leukocytů na 3,8G/l....

Pokles libida

Dobry den, mam nulove libido, pritelkyni mam k dispozici kazdy vecer, ale...

Pokles libida

Dobrý den, mám dotaz ohledně mého manžela. Již delší dobu trpí nezájmem o...

Pokles libida

Dobrý den, Poslední dobou na sobě pozoruji pokles libida, únavu a trošku stress....

Pokles libida

Dobrý den, je mi 51 let a v poslední době mám problém s libidem. Vždycky jsem...

Pokles magnesia a bílkovin v krvi v těhotenství

Dobry den chci se zeptat . mam ubytek Magnezia v Tehotenstvi jsem 35 tyden v...