Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Posouvání mentruace a možnost těhotenství

Veronika . 14.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko otěhotnění, když si posouvám menstruaci pomocí antikoncepce. Dobrala jsem platíčko (21 tabletek) a hned začala brát další, tím jsem posunula menstruaci. Ale po dalším platíčku se menstruace zatím nedostavila - jen bolest v podbřišku a výtok. Mohu být těhotná?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud jste neudělala chybu v užíváni gravidita je velice nepravděpodobná, pro jistotu si udělejte gravitest, který je positivní 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

Související dotazy

Možnost těhotenství
Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální...
Možnost těhotenství
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, měla bych...
Možnost těhotenství
Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka...
Posouvání menstruace antikoncepcí
Dobrý den, často si menstruaci posouvám antikoncepcí(jelikož...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Možnost těhotenství?!
Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Poslední střípek do mozaiky

Poslední střípek do mozaiky - Dobrý den, jestli to dobře pochopila, pokud se...

Poslední tableta a možnost těhotenství

Dobrý den, Ráda bych se vás zeptala. Beru antikoncepci pravidelně, teď jsem...

Poslední tabletka ATK

Dobrý den paní doktorko. Beru antikoncepci Mercilon a z důvodu zvracení jsem...

Poslední tři měsíce se potýká s otokem očí

Dobrý den, Poslední tři měsíce se potýká s otokem oči. Vždy po nějaké akci...

Posledni tyden jsem bral antibiotika a dva dny dozadu jsem snedl asi kilo jahod

Dobr den, od rana mam tohle na obou rukou... Jsem alergik, ale maximalne jen...

Poslední týden nám problém se střevy

Dobrý den, Poslední týden nám problém se střevy. Začalo to jako střevní viróza,...

Poslední týden při delším...

poslední týden při delším pobytu venku mě pálí obličej,krk,uši a ve vlasech,při...

Poslechova arytmie

dobry den, mam před operaci a prakticka lékařka me poslala na holter z duvodu...

Posousení dotazu k hiátové hernii

Prosím o vyjádření k dotazu.Dle vyšetření gastroskopie-je vidět velkou hiátovou...

Posouvání menstruace antikoncepcí

Dobrý den, často si menstruaci posouvám antikoncepcí(jelikož sem prodělala syndrom...

Posouvání MS u antikoncepce Qlaira

Dobrý den, používám antikoncepci Qlaira. Chtěla bych MS dostávat už v pondělí...

Posouzení

Dobrý den, je mi 49 let, jsem po operaci páteře pro skoliosu. Mám stabilizaci...

Posouzení léčebných metod

Dobrý den, dcera 17let, má již více než dva roky silně pozitivní protilátky...

Posouzení nálezu OCT

Dobrý den, mám krátkozrakost na levém oku 1,25 dioptrie a na pravém 1,75. Pravým...

Posouzení nutnosti vyšetření: gastroendoskopie

Dobrý den, v poslední době jsem měl potíže s bolestí břicha. Bolesti začaly...

Posouzení postupu léčby

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jaký je Váš nezávislý názor na léčbu mé...

Posouzení prospívání a jídelníčku

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o posouzení prospívání a jídelníčku našeho...

Posouzeni rentgenu

Dobry den, mam delsi dobu bolave zuby. Na leve strane pusy to bylo horsi (opravili...

Posouzeni RTG, nestabilita kycle

Dobrý den, delší dobou pozoruji zhoršenou stabilitu pravé dolní končetiny...

Posouzení stavu

Dobrý den, prosím o vysvětlení rtg -esovitá skoliosa křivka osy páteře th4-11st...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký tlak a nízký tep


Hormony štítné žlázy


Bílé tečky na penisu


První pomoc při poranění oka


Parazité městských holubů – zdravotní rizika pro člověka


Vodnaté puchýřky na rukou


Bolest ramen


Bolest v jednom prsu


Před třemi dny jsem měl 3 klíšťata.


Řezné rány a odřeniny


Alergeny

Existuje studie, za jak dlouho "zmizí"např. z domu alergeny? Vnuk...

Pocení, zimnice


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Jak se žije po transplantaci jater


HPV




Angína


MUDr. Anna Škerková

Praktický lékař pro děti a dorost

Zlomenina klíčku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×