Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Práce a těhotenství

Mateřství Kamča . 30.10.2009

Dobrý den, přítelkyně je v 6. týdnu těhotenství, byla na ultrazvuku a zatím není slyšet srdce, další kontrola za 14 dní. Pracuje ve firmě na výrobu leteckých modelů, kde pracuje s chemikáliemi"isokyanaty, polyoly, Heptan plus delani gumy s katalyzatorem a zmekcovadlem". Potřebujeme zjistit, zda je tato práce vhodná pro těhotnou ženu, případně jaké můžou mít chemikálie, které vdechuje a občas se jich dotýká, vliv na vývoj dítěte. Doporučili byste v této fázi (těhotenství není oficiálně potvrzeno) udělat nějaké změny v zaměstnání (přeřazení např. do skladu), nebo je lepší počkat na oficiální potvrzení. A co potom, změnit, nebo zůstat? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud je vaše přítelkyně těhotná, rozhodně není na místě pracovat v prostředí různých chemikálií. Doporučoval bych proto konzultovat celou záležitost jak se zaměstnavatelem, tak i s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

Související dotazy

Práce v těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli těhotná může...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství a práce
Dobrý den, prosím o radu. Po vysazení antikoncepce...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ppn

dobrý den.. mám dotaz.. chci se zeptat, zda gynekolog pozná při vyšetření zrcátky...

PPR

Dobrý den,jaký máte názor na PPR-přirozené plánování rodičovství?Děkuji

Pprasklinky

Dobry den, chtel bych se zeptat, co by to mohlo byt, kdyz jsem jsi vsiml, ze...

Ppři kopnutí do míče mi prasklo v pravém třísle

Dobrý den, měl bych dotaz. Včera na tréninku mě při kopnutí do míče prasklo...

PPřišla o týden dříve

Zdravím, vždy jsem měla menstruaci pravidelnou ale tento měsíc přišla o týden...

Pra

Dobry den, je mi 16 a pred par dny jsem si Na spodni celisti za kosti nasel...

Prac. neschopnost

Dobrý den vážená paní dokorko, prosím Vás potřeboval bych se zeptat, jaká jsou...

Práce

Dobrý den v práci jsem na jedné operaci (úseku) na kterou se moc 2x nikdo nehrne......

Práce

Dobry den mam dotaz, muj syn ma 5 let dosud mi lekari nezdelili jaky stupen...

Práce a psychická pohoda v těhotenství

Dobrý den, jsem teprve v počátcích těhotenství, je mi 30 let, nicméně by mě...

Práce na notebooku po scintigrafii

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda je možné kontaminovat notebook zářením,...

Práce na PC a oči

Jelikož hodně lidí pracuje denně 7 hodin na počítači (a já budu pravděpodobně...

Práce na PC při problémech s okem

Dobry den, mam 24 rokov a narodila som sa bez jedneho oka, nevyvinulo sa...na...

Prace s azbestem

Dobry den, pred 7 lety jsem odstranoval azbestovou krytinu ze strechy, bohuzel...

Práce s eternitem

Dobrý den, při rekonstrukci rodinného domu jsem pracoval tři dny s eternitovou...

Práce s hlínou v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, se nakazit v těhotenství /29tt/...

Práce s chemickými látkami v těhotenství

Dobrý den, nevím, zda mi poradíte, ale zkusím to. Pracuji v lékárně na pozici...

Práce s počítačem=riziko?

Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně práce u počítače a rizik které to obnáší....

Prace s počítačem=riziko?

Dobrý den , četl jsem že prý záření z monitoru a elektrosmog z PC a jiných spotřebičů...

Práce v kuchyni s teplotou

Dobrý den, mám asi 4 dni teplotu, mohu pracovat v restauraci jako kuchař? Případně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka na noze


Antikoncepce - kombinace


Návštěva lékaře při absenci dokladů, bodavé bolesti na hrudi


Opakované potraty


Nebezpečný pyl může být součástí i doplňků stravy


MUDr. Zdeňka Martinková

Praktický lékař pro děti a dorost

Vřídek na penisu


Bolesti penisu


Atopický ekzém


Chirurgické odstranění panenské blány

Dobry den, potreuju udelat cherurgicke odstraneni panenske blany, nevite kde...

Pomalý srdeční tep


Pocity na zvracení,průjem a horečky


Pupínek na penisu, syfilis ?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Dlouhotrvající kašel a rýma u dítěte


Svědění pochvy


Cipralex nežádoucí účiky




Syfils?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×