Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přášek po

Hana Hrušková . 27.4.2016 redakce uLékaře

Dobrý den mám dotaz, omylem jsem měla nechráněný styk po vysazení prášku, ale hned pak jsem s je nasadila, přítel znervozněl a koupil mi prášek po, že je vhodne do 72 hodin ho použít. Mám normálně po požiti teto pilulky dále pokračovat v braní antikoncepce další dny?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nevím jakou antikoncepci ani kolikátý den cyklu takže pokud jste užila after morning pill do 72 hodin vyčkejte menses a začněte užívat antikoncepci 1 den menses. Příjemn den

Související dotazy

První prášek
Dobrý den, začínám brát antikoncepci Luisea. Chtěla...
Přášek po
Pro upřesnění v sobotu sem vysadila hrmon antikoncepci...
Zapomenutý prášek
Dobrý den, beru antikoncepci teorve druhý měsíc a v...
Zapomenutý prášek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdyz jsem si vcera...
Prášek Penbene
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na prášek Penbene včera...
Vyrážka
Od nedělního večera se mi začala dělat vyrážka na zádech(jen...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prvotrimestrální screening v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, jsem těhotná přemýšlím, zda jít na prvotrimestrální...

Prvy priznak boreliozy

Dobry den, chcel by som sa opytat, asi pred dvoma tyzdnami som si nasiel na...

Prý hypochondr

Dobrý den Mohl by jste mi prosím po odborné stránce posoudit můj názor...

Prý mam gestační diabetes

Dobry den, minuly tyden mi byla delano ogtt ve 24.tt. na lacno 4,00 po hodine...

Prý povolená poševní stěna...

Dobrý den, mám takový intimní problém. Jsem přesně dva měsíce po porodu, obcas...

Prý vrozená srdeční vada

Jsem profi hráč ledního hokeje, mám 26 let,lékaři mi zjistili na srdečním echu...

Prybývaní na vaze-velke bricho

Dobry den,mam dotaz..behem pul roka jsem nabrala pres 10kg-ano mam antikoncepci...

Pryc s anorexií

Chci se zeptat, kdo má pravdu. Mám podváhu a ráda bych se jí zbavila. Jen se...

Dobrý den, mé ženě gynekoložka sdělila, že má blízko konečníku malé bradavičky....

Přakonaná hepatitida B a následné očkování proti ní

Dobrý den, někdy v minulosti jsem překonala hepatitidu B, jelikož mám najednou...

Přášek po

Pro upřesnění v sobotu sem vysadila hrmon antikoncepci a v neděli mněla nechráněný...

Přebírání antikoncepce a předčasná menstruace, opakované mykózy

Dobrý den paní doktorko, už přes rok se trápím s mykózou pochvy a jedině co...

Přebírání HA

Dobrý den, mám dotaz na HA Sunya. Kvůli gyn.vyšetření jsem přebírala HA_měla...

Přebytečná voda v těle

Dobrý den, jak se mohu jednoduše zbavit přebytečné vody v těle? Existuje na...

Přebytečný tuk na hrudi.

Dobrý den, je mi čerstvých 18 let a cvičím převážně kalistheniku (posilování...

Přebytek kůže-šourek

Dobrý den, je mi 18 let a trápí mě přebytek kůže šourku.Pobývám v Ostravě. Chtěl...

Přebývající sval v zápěstí

Dobrý den, před necelými dvěma měsíci jsem si zlomil zápěstí na kolečkových...

Přecitlivělá kůže

Dobrý den, Mám jeden problém, který mě trápí už minim. 2 měsíce, vše bylo...

Přecitlivělá kůže

Dobrý den, již asi měsíc,když se poškrábu objeví se mi během chvíle vystouplé...

Přecitlivělá kůže na náhlé změny tlaku

Dobrý den, je mi 20 let a asi od 12 mám problémy s přecitlivělou pokožkou na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oparenina

Dobry den potrebovala bych poradit dnes jsem se oparila horkou vodou na stehno...

Sladká chuť v ústech


Crp info

dobry den,poprosila by som vas o informacie o cpr. priatel mal asi crevnu chripku,hnacka,horucky,odpor...

Špinění


Pálení a svědění zevních pohlavních orgánů


Kožní obtíže

Dobrý den,před pár dny se mi udělal takový výrůstek u konečníku,trochu pobolívá...

Vředová choroba

Vředová choroba žaludku a dvanáctníku, peptický vřed, je defekt ve výstelce...

Priznaky nemocných nadledvinek


Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Křečové stavy v oblasti nad žaludkem

Dobrý den, moje sestra, které je 38 (v mládí operace slepého střeva a žlučníku)...

Obava z boreliózy a encefalitidy


MUDr. Pavel Vlašín

Centrum prenatální diagnostiky s.r.o.

Močení v noci

Mám na Vás prosbu,mohu sama - mimo toho abych málo pila- udělat něco proto,...

MUDr. Martina Věříšová

Soukromá zubní ordinace

Pihovaté spodní části lýtek

Dobrý den. Můj partner má již několik let silně "pihovaté" spodní části lýtek...

Výtok je cítit močí


MUDr. Světlana Fedincová

Interna a gastroenterologie

Zánět ledvin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×